bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Do disturb» - конкурс нестандартної соціальної реклами
02.08.2010

Якщо не ти, то хто розворушить інших? Зроби це! Зніми табличку «Do not disturb» з дверей своєї свідомості. Реалізуй свою ідею, яка змінить повсякденність. Do disturb!

Проблема - байдужість людей до власного життя у всіх її проявах.

Умови участі: У конкурсі можуть взяти участь професійні дизайнери та копірайтери, студенти, а також всі небайдужі. Роботи може подавати одна людина або творчий колектив.

Від учасників ми очікуємо короткі дотепні фрази (слогани), які будуть мотивувати людей відповідально ставитися до власного життя. Обсяг фрази - до 15 слів, а ще краще 5-10. Враховується також графічне оформлення тексту - незвичайне, яке допомагає передати його ідею. Можлива невелика ілюстрація до тексту, яка буде читатися не тільки у великому, але і в маленькому форматі. Адже місця розміщення реклами - це не тільки стандартні плакати, але й нестандартні носії: закладки, ролики, значки та багато іншого.

Теми робіт - найрізноманітніші. Кожну секунду ми стикаємося з тими або іншими проявами байдужостію. Всім на щось наплювати: на мораль, на освіту, на закони, на інших людей.

Можна бути байдужим і щасливим, але чи дійсно ти щасливий?

Важливо: тексти не повинні бути стандартними закликами, від яких всі давно втомилися. Тут недоречний осуд, швидше філософське осмислення проблеми, свіжий погляд з боку. Гумор, нестандартне мислення, філософський підхід до проблем вітаються. Привертайте увагу незвичайними сентенціями, парадоксальністю думок, провокацією, перебільшеннями і порівняннями.

Формат робіт: JPG, 300 dpi, 1000 px по більшій стороні + робота у векторному варіанті. Кількість робіт від однієї людини не обмежена. Організатори залишають за собою право змінювати графічне оформлення текстів.

Конкурсні роботи необхідно надсилати у цифровому вигляді на e-mail [email protected]. Підписувати латиницею - «прізвище_ім`я_номер роботи» (наприклад, ivanov_ivan_1) Deadline: 10 вересня 2010 року.

Детальніше: http://www.dodisturb.com.ua
Facebook: https://www.facebook.com/group.php?gid=147025035314572&ref=nf Вконтакте: http://vkontakte.ru/club19103466 Twitter: https://twitter.com/Do_disturb

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.