bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості стажування для майбутніх журналістів
25.05.2010

У межах Проекту «Залучення громадськості до процесу планування території сільської громади» на території чотирьох сільських рад впроваджуються заходи із залучення громадян до процесу розробки містобудівної документації. Програма стажування включає в себе підготовку інформаційних бюлетенів, що висвітлюватимуть події в громадах-учасницях Проекту. Бюлетень виходитиме українською мовою і матиме по три виходи в кожній з громад-учасниць Проекту.

Видання буде інформувати населення про перебіг планування територій, результати громадського обговорення та події, що відбуваються в межах Проекту. По успішному завершенню з стажування учасникам (інтернам) будуть вручені сертифікати організації, що засвідчуватимуть їх допомогу у реалізації Проекту, а також рекомендаційні листи. Для участі у стажуванні необхідно надіслати своє резюме та мотиваційний лист на електронну адресу: [email protected] .

Кінцевий термін подачі заявок - 31 травня 2010 року. Проект реалізується ГО «Лабораторія досліджень ТЦК» в межах спільної ініціативи Pact Inc., Міжнародного фонду «Відродження» та Фонду Східна Європа.

Реалізація компоненту «Підтримка місцевих ініціатив» програми «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що виконується Pact Inc., стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного Розвитку (USAID), та фінансовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження».

Додаткова інформація за телефоном – 044 574 64 11, 093 958 93 04

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.