bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший Харківський конкурс бізнес-планів
27.10.2008

Мета конкурсу: Пошук перспективних для майбутнього фінансування з Харківського міського бюджету проектів, які містили б розв’язання конкретного завдання загальноміського значення у сферах підвищення зайнятості населення в місті Харкові, вдосконалення управління окремими об’єктами комунального майна, подальшої активізації підприємницьких ініціатив у місті.

Учасники конкурсу: Функціонуючі підприємства, організації та установи, фізичні особи – підприємці, вчені, винахідники і раціоналізатори та їх групи (колективи), громадські неурядові організації, які не переслідують політичних цілей, студенти вищих навчальних закладів міста Харкова. Вік учасників не обмежується.

Організація та проведення конкурсу: Конкурс проводиться у термін з 20 жовтня 2008 року по 15 грудня 2008 року. Кінцевий термін особистої подачі пакету документів із власним бізнес-планом майбутнього проекту - до 02 грудня 2008 року на адресу:

61001, Харків, площа Повстання, 7/8, корпус 10, поверх4, Консалтингова компанія ”Бізнес-Експерт”.

Попередня експертиза поданих бізнес-планів та визначення особистого складу експертної ради конкурсу – до 05 грудня 2008 року.

Особистий захист конкурсантами поданих бізнес-планів на фінальному засіданні експертної ради, нагородження переможця і призерів – 10 грудня 2008 року.

Презентація підсумків проекту із залученням місцевих ЗМІ – до 19 грудня 2008 року.

Комплект документів на конкурс:

  1. Заявка, де вказується: ПІБ, дата народження конкурсанта (усіх конкурсантів – для колективних заявок), місце роботи або навчання, спеціальність за освітою,науковий ступінь, включаючи магістра (якщо є), назва конкурсної роботи та перелік усіх документів, надісланих до організаційного комітету;
  2. Текст конкурсного бізнес-плану;
  3. Ксерокопії першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта (паспортів усіх авторів роботи для колективних заявок), копію ідентифікаційного номеру;
  4. Список наукових праць, пов’язаних з темою бізнес-плану (за наявністю);
  5. Копія диплому про вищу освіту та копія диплому про науковий ступінь (за наявністю);
  6. Довідки з підприємств, на яких або вже частково впроваджені окремі положення пропонованого бізнес-плану, або зафіксована зацікавленість виробництва у пропонованих конкурсантом новаціях (за наявністю);
  7. Будь-яка об’єктивна інформація про конкурсанта, яка підтверджує його здатність реалізувати власний проект тими силами, про які йдеться у його заявці;
  8. Короткі довідки про сторонні особи чи організації, які будуть залучені до виконання окремих етапів пропонованого проекту;
  9. Копія свідоцтва про державну реєстрацію підприємства (організації чи установи) та її повні реквізити та ПІБ керівництва, якщо бізнес-план подається від юридичної особи;
  10. Супровідний лист з описом усіх документів.

Вимоги до оформлення конкурсних робіт: Текст конкурсного бізнес-плану має бути обсягом не менше 15 сторінок А4, надрукований російською або українською мовою, на паперовому і електронному носії (дискета або компакт-диск). Шрифт 12 пт. інтервал 1,5.

На засіданні експертної ради кожен її член та комісія в цілому оцінює подані бізнес-плани, проекти відповідно до таких критеріїв:

відповідність заявки визначеним пріоритетам;

  •   розвиток виробництва, надання послуг; - збільшення працівників;
  •   збільшення надходження до бюджету (принаймні - місцевого);
  •   можливість отримання значного соціального ефекту від проекту з    мінімальними затратами;
  •   довготривалий ефект від проекту;
  •   наявність власних чи залучених ресурсів для реалізації проекту;
  •   необхідність залучення до реалізації проекту інших організацій і оцінка синергетичного ефекту від цього;
  •   можливість кількісної чи якісної оцінки успішності проекту;
  •   наявність у конкурсанта (в організації) досвіду, кадрового та іншого ресурсного потенціалу для успішної реалізації проекту.

Нагородження кращих авторів: Переможці конкурсу визначені Експертною радою, отримають грошові винагороди та цінні подарунки. За рішенням Експертної ради конкурсу окремі проекти можуть бути рекомендовані для подальшого проходження і отримання фінансової підтримки з Харківського міського бюджету.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.