bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс від “Фонду братів Кличків”
07.04.2010

7 квітня 2010 року з нагоди Всесвітнього дня здоров’я Благодійна організація «Фонд Братів Кличків» та міжнародний бренд «Nemiroff» в рамках Всеукраїнської соціальної програми «Спортивну Україну будуємо разом!» оголошують конкурс на визначення трьох спортивних залів у різних регіонах України для їх подальшого ремонту та реконструкції, технічного облаштування, оснащення спортивним знаряддям для занять боксом.

Порядок визначення залів:

Спортивні зали обираються на конкурсній основі, відповідно до поданих заявок. Заявки на подальшу модернізацію залів подаються від місцевих органів виконавчої влади та самоврядування або від спортивних громадських організацій.

Для участі у конкурсі необхідно у період до 7-го червня 2010 року надіслати Заявку та документи, що вказані нижче, за адресою Київ-19, а/с 445.

Документи, що мають бути надіслані для участі в конкурсі:

  1. лист-подання від органу місцевої влади або від спортивної громадської організації, в якому містяться гарантії на утримання спортивного залу;
  2. лист-згода на проведення ремонтних робіт від утримувача/директора спортивної споруди у рамках Програми;
  3. документи, що підтверджують належність споруди до державної або комунальної власності;
  4. попередній кошторис витрат на модернізацію відповідно до державних будівельних норм для спортивних залів;
  5. кольорові фотографії розміром 15x21 см, що підтверджують стан спортивного залу.
  6. гарантії органу місцевого самоврядування щодо отримання усіх необхідних дозволів на проведення ремонту чи реконструкції спортивних залів та несення самостійної відповідальності за неотримання таких дозволів.

Критеріями відбору залів для участі у Програмі є:

  1. існуючий рівень спортивної інфраструктури міста (кількість спортивних залів, зокрема, боксерських, на 50 тисяч населення);
  2. фінансування подальшого утримання спортивного залу за рахунок бюджету (керівний, тренерський, технічний склад).
  3. загальноміська значимість залу та його доступність для усіх бажаючих мешканців міста;
  4. перебування спортивного залу у державній або комунальній власності;
  5. центральне розташування залу в місті, районі;
  6. можливість забезпечення безкоштовного відвідування (для соціально незахищених груп населення – приміром – школярів, сиріт, чорнобильців і т.п.) відвідування;
  7. письмова гарантія від міської влади на те, що зал не буде приватизований протягом 10 років.

У випадку, якщо декілька рівноцінних кандидатів претендуватимуть на проведення ремонту, визначення залів, де буде проведена модернізація, відбуватиметься шляхом жеребкування.

Загальне керівництво

Загальне керівництво Програмою, організацією та проведенням конкурсу, а також визначенням переможців здійснює Організаційний комітет, який формується з рівної кількості представників Фонду братів Кличків та компанії Nemiroff.

Прикінцеві положення

"Фонд братів Кличків" та компанія "Nemiroff" не братимуть до розгляду та/або не нестимуть відповідальності за будь-які претензії, пов’язані з вибором залу для подальшої модернізації, а також за наслідки оголошення комісією остаточних результатів.

Результати конкурсу будуть оголошені 30 червня 2010 року на офіційному сайті Фонду братів Кличків: www.klichkofund.org.ua.

Контактна особа: Віктор Колесник, тел. 0982797805

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.