bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для людей з обмеженими можливостями
25.03.2010

Оголошується Перший Конкурс творчих робіт 2010 за участю людей з обмеженими можливостями. До участі у конкурсі запрошуються діти і молоді інваліди, ініціативні групи і організації інвалідів Донецька та області.

Мета Конкурсу - привернути увагу громадян до життя людей з особливими потребами і діяльності ГО інвалідів, розкрити нові таланти, а також започаткувати добру традицію збору пожертвувань на допомогу цій категорії населення.

Основною умовою Конкурсу є подання організаторам фотографій, розмір яких не перевищує 5 Мгб. із зображенням творчих робіт митців (малюнки, сувеніри, вишиванки, прикраси, іграшки тощо)

При оформленні робіт на конкурс необхідно вказати:
- Прізвище, ім’я, по-батькові автора (повністю);
- Місце проживання;
- Рік народження;
- Контактні телефони (домашній та/або мобільний), електронна адреса.

  • Назву творчої роботи.

Фотографії будуть розміщені на сайті в підрозділі Галерея творчих робіт за які будуть голосувати відвідувачі сайту. Тому оцінка робіт буде незалежною.

Конкурс буде тривати до 25 травня. Переможці конкурсу будуть нагороджені цінними призами.

Фотографії слід надсилати на електроні скриньки [email protected][email protected]

Контактні особи – Олена Смаглій і Анна Гладка.

Деталі за телефонами: 062 349 82 90, 099 02 88 999

Нагородження переможців відбудеться під час обласної виставки-ярмарку творчих робіт ГО інвалідів, яка буде організована наприкінці травня у Донецьку.

Завдяки такому проекту організації, які працюють з інвалідами матимуть змогу привернути увагу населення до своєї діяльності, залучити волонтерів до своїх проектів та зібрати добровільні пожертвування на свої ініціативи.

У свою чергу відвідувачі он-лайн галереї побачать, що у житті має бути більше місця для позитиву, а люди з особливими потребами дають гарний приклад цьому створюючи таку красу.

Конкурс творчих робіт планується організовувати щорічно.

Організатором Конкурсу є СУРЦ «Соціальне Партнерство» www.ngo.dn.ua за підтримки Антикризової гуманітарної програми Інституту Відкритого Суспільства (Нью-Йорк-Будапешт) та Міжнародного фонду «Відродження»

Контакти

  • Анна Гладка
  • СУРЦ “Соціальне партнерство”
  • [email protected]
  • 099 02 88 999

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.