bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма стажування для студенток та студентів, що вивчають журналістику
24.03.2010

Посольство Німеччини та Українська редакція „Німецької хвилі“ (Deutsche Welle) запрошують трьох студенток або студентів, що вивчають журналістику, взяти участь в одномісячному стажуванні у серпні (два учасники/дві учасниці) чи вересні (один учасник/ одна учасниця) у Інтернет- та радіоредакції „Німецької хвилі“ у Бонні.

Наприкінці серпня/на початку вересня стажисти спільно відвідають в рамках чотирьохденної програми перебування у Берліні редакції різних ЗМІ та політичні інституції у Берліні (зокрема, редакції газет і телеканалів, Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини, школи журналістики).

Вартість проживання і харчування протягом перебування у Берліні бере на себе запрошуюча сторона, витрати на проживання і харчування у Бонні повинні оплачуватися із стипендії для стажування, що надається „Німецькою хвилею“. Вартість проїзду до Німеччини і з Німеччини оплачується учасниками.

Заявки можуть подавати українські студентки/студенти, які наразі зараховані на магістерське навчання в одному з українських вищих навчальних закладів і мають базові знання німецької та англійської мови.

Просимо заявниць/заявників подавати свої заявки до 31.03.2010 р. до відділу преси Посольства Німеччини. Заявка (укр., рос., нім. чи англ. мовою) повинна містити:

  • автобіографію
  • лист з мотивацією, що дає чітке уявлення про Вашу зацікавленість Німеччиною та основними фаховими тематичними напрямками в рамках стажування „Німецької Хвилі“
  • пробну роботу.

На основі письмових заявок Посольство спочатку здійснить попередній відбір серед бажаючих пройти стажування. В середині квітня відбудеться процедура усного відбору у Посольстві.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.