bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс в Миколаєві на отримання освітньої стипендії для вивчення англійської мови для підлітків
29.01.2020

В Миколаєві оголошується прийом заявок на участь у безкоштовній Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови Access Посольства США в Україні. До участі в програмі Access запрошуються діти віком 13-15 років із соціально вразливих сімей.

Оголошується прийом заявок на участь у безкоштовній півторарічній Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні «English Access Microscholarship Program» (скорочено - Access). До участі в програмі Access запрошуються учні навчальних закладів міста Миколаєва, віком 13-15 років, які хотіли б покращити рівень володіння англійською мовою.

Програма Access реалізується за підтримки Посольства США в Україні, фінансується Державним департаментом США і впроваджується українською громадською організацією «Український Центр Громадянських Ініціатив «Світло» (ГО «УЦГІ «Світло») у співпраці з українськими громадськими організаціями в регіонах її проведення (в м. Миколаєві у співпраці з благодійним фондом МЕТА «Від спільного бачення – до спільних дій» та Центральною міською бібліотекою ім. М.Л. Кропивницького).

Програма Access надає можливість учням із малозабезпечених і соціально вразливих родин безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України.

До участі в програмі заохочуються діти учасників антитерористичної операції, молодь-переселенці зі зон проведення АТО, діти-сиріти, з інвалідністю, діти під опікою, з багатодітних, неповних сімей або сімей, яким призначена субсидія. До групи, яка набирається в м. Миколаєві, буде запрошено 20 учнів. Навчання розпочнеться в березні 2020 р. після формування групи.

 МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТЬ: заняття проводитимуться досвідченими викладачами англійської мови на базі Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького, м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 143-а.

 РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ: 2 рази на тиждень (один раз – в будні, другий – у вихідні).

 МІНІМАЛЬНИЙ ВІК ДЛЯ УЧАСТІ: 13 років.

 ТРИВАЛІСТЬ ПРОГРАМИ: з лютого 2020 р. до липня 2021 р.

 Презентація Програми Access для батьків/опікунів та потенційних учасників відбудеться 13 лютого о 17.30, співбесіди та тестування на рівень володіння англійською мовою відбудуться 29 лютого 2020 р., місце проведення: Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького, вул. Потьомкінська, 143-а.

 ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: програма Access оплачує вартість позашкільного навчання учнів, підручників, а також витрат, пов’язаних з навчанням на базі дитячих літніх таборів.

 КАНДИДАТИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ АССЕSSПОВИННІ НАДАТИ:

1) Посвідчення особи або свідоцтво про народження (оригінал і копію).

2) Табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік (оригінал і копію).

Загальний середній бал успішності з усіх предметів повинен бути не меншим, ніж 8 з 12.

3) Документ, що підтверджує соціальний статус дитини або її сім’ї (оригінал і копію).

Таким документом може бути, наприклад, довідка малозабезпеченої особи/сім’ї; або акт обстеження матеріальних умов, завірений представниками органів соціального захисту або навчального закладу; або посвідчення особи/сім’ї, яка перебуває у інших складних матеріальних обставинах, наприклад, внутрішньо переміщеної особи, учасника АТО, про інвалідність дитини, багатодітної чи неповної сім’ї; або документ про призначення матеріальної допомоги чи субсидії в зв’язку із складним матеріальним станом тощо.

4) 2 фотографії розміром 3 х 4 см.

5) Коротке резюме (перелік досягнень і навичок, чому кандидат бажає взяти участь у програмі) – необов’язково англійською мовою.

6) Рекомендаційні листи від навчального закладу, у якому навчається кандидат, і вчителя англійської мови (якщо кандидат вивчає цей предмет у своєму навчальному закладі).

 Кандидати на участь у програмі повинні продемонструвати принаймні базовий рівень англійської мови. Також до уваги братимуться рівень мотивації, відвідування занять та дисциплінованість.

 Зазначені документи (оригінали і копії) можна надавати особисто (за адресою: ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького, вул. Потьомкінська, 143-а; вівторок - п’ятниця з 9.00 до 18.00, у вихідні – за попереднім дзвінком), або надсилати електронною поштою координатору програми в м. Миколаєві – благодійному фонду МЕТА (тел. (0512) 24-40-41, 55-03-60, Варюхіна Любов (095) 565 7071, Морква Наталія (097) 506 1030, (063) 564 8626; [email protected], з копією на [email protected]).

Останній день прийому документів: 27 лютого 2020 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.