bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на посаду молодіжного радника сільського голови
14.03.2010

В рамках проекту «Молодь і влада: дозвольте дати раду» оголошується конкурс на посаду молодіжного радника сільського головиу кожному селі Білозерського району!

Щоб взяти участь у конкурсі необхідно написати твір на тему «Моя громадська позиція». Твір має розкрити твоє бачення участі молоді у громадському житті села, чому саме ти гідний цієї посади, в яких громадських заходах ти брав участь і як ти будеш сприяти вирішенню проблем громади на посаді молодіжного радника у твоєму селі. Обов’язково вкажи свої контактні дані (зворотну адресу чи телефон).
Переможця конкурсу визначить оціночна комісія, до складу якої увійдуть представники сільської ради твого села, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Білозерської райдержадміністрації та громадських організацій.

В результаті конкурсу будуть відібрані 22 молодіжних лідера – по одному з кожного села. Відібрані претенденти отримають можливість поглибити свої знання на 3-х денному тренінгу «Молодь і влада: механізми співпраці» в пансіонаті «Еверест» с.Залізний порт. Організатори конкурсу покривають витрати учасників на проїзд, проживання та харчування.

Конкурсну роботу необхідно відправити до 15 квітня поштою на адресу: 75000, смт.Білозерка, а/с «Молодіжний центр регіонального розвитку» або на електронну адресу: [email protected]

Проект реалізує Білозерський районний осередок ХОМГО «Молодіжний центр регіонального розвитку» завдяки підтримці Міністерства закордонних справ Данії, що була надана через ПРООН та Творчий центр ТЦК

Контакти

  • Елла Петренко
  • БРО ХОМГО “Молодіжний центр регіонального розвитку”
  • [email protected]
  • 0664203418

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.