bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на проведення навчальних програм інкубації
05.12.2019

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» оголошує конкурс на проведення трьох навчальних програм інкубації та у трьох цільових містах: Одесі, Білгороді-Дністровському та Ізмаїлі в рамках проекту «Тривалий економічний підйом для миру». Дедлайн - 16 грудня 2019 року.

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» оголошує конкурс на проведення трьох навчальних програм інкубації та у трьох цільових містах: Одесі, Білгороді-Дністровському та Ізмаїлі в рамках проекту “Тривалий економічний підйом для миру”

З вибраною компанією Карітас Одеса укладе договір та проведе три навчальних програми до березня 2020 року.

Термін подання пропозицій до 16.12.2019 включно. 

Основними завданнями є розробка контенту та проведення трьох програм Інкубації для починаючих підприємців, - це групові тренінги для потенційних підприємців, індивідуальні консультації, мережеві заходи.

Метою програми інкубації є отримання навичок підприємця для відкриття та ведення бізнесу. Учасники ознайомляться з основами підприємницької діяльності, бухгалтерськими та юридичними аспектами. Після презентації бізнес-проекту учасниками перед незалежною комісією будуть визначені переможці на конкурсній основі. Бенефіціарам буде запропоновано розробити бізнес-план, бізнес-канву та маркетинговий план. Учасники програми Інкубації вивчатимуть основні принципи дружнього для довкілля та відповідального бізнесу. Серед критеріїв відбору аспекти екології та соціальної відповідальності матимуть високу пріоритетність.

Детальні умови участі викладені у файлах доданих до цього оголошення. 

Контакти Карітас Україна (вул. Антоновича, 10, Київ, Україна):

Валентина Бутковська

[email protected]

Моб .: +380 675 194 050

 

 

Контакти

  • Валентина Бутковська

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.