bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Жінки української енергетики»
18.11.2019

Жіночий енергетичний клуб України започатковує щорічний конкурс «Жінки української енергетики». Податися можна до 30 листопада включно.

Щорічний конкурс «Жінки української енергетики» започатковано Громадською організацією «Жіночий енергетичний клуб України» з метою визнання вкладу жінок у розвиток енергетичної сфери України та їх підтримка, мотивація для подальших досягнень в енергетиці та споріднених секторах економіки.

У Конкурсі можуть брати участь жінки, які є громадянками України та працюють в енергетиці і споріднених секторах економіки, а також компанії енергетичного сектору, які впроваджують гендерну політику.

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

— «Компанія року». Ця нагорода відкрита для всіх компаній енергетичного сектору та прагне визнати організації, які впроваджують політику, спрямовану на сприяння розширенню можливостей і прав жінок.

— «Керівниця». Нагорода для жінок, які очолюють успішні невеликі (до 50 співробіників/ць) підприємства в енергетичному секторі, які зокрема, мають політику корпоративно-соціальної відповідальності.

— «Політикиня». В цій категорії будуть відзначені жінки-лідерки, які є відповідальними за прийняття управлінських рішень з питань енергетики, та які є належним прикладом для інших жінок, мотивують їх і підтримують.

— «Працівниця». В реальному енергетичному секторі виробництва та розподілення електричної та теплової енергії працює значна кількість жінок, які заслуговують на те, щоб їх робота була відзначена, адже кожного дня вкладаються у те, щоб довести: жінки мають право і можуть працювати на рівні з чоловіками.

— «Юристка». Премія покликана показати, яку важливу роль відіграє належний юридичний супровід ведення енергетичного бізнесу, і які видатні жінки тут працюють.

— «Волонтерка». Ця категорія прагне визнати жінок, що працюють в енергетиці і споріднених секторах, які самовіддано присвятили свій час та / або інші ресурси для просування рівних прав і можливостей жінок і чоловіків.

— «Журналістка». Відзнака для працівниць ЗМІ, які розкривають актуальні питання розвитку енергетики.

— «Освітянка». В даній категорії будуть відзначені жінки, які працюють у закладах освіти і викладають дисципліни споріднені з енергетичною галуззю.

Номінуватись дозволяється особисто, але так само довзоляється номінувати своїх колежанок / свою організацію (для участі за номінацією «Компанія року»). Наявність кількох висувань однієї кандидатури буде перевагою при відборі.

Для участі в Конкурсі необхідно до 30 листопада включно подати заявку за посиланням.

З Положенням та Правилами конкурсу «Жінки української енергетики» можна ознайомитися за посиланням.

Контакти

  • http://www.wecu.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.