bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виготовлення відеоролика
04.11.2019

Громадська організація «Розвиток Волині», яка реалізовує проект «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», оголошує тендер на виготовлення відеоролика (мультфільму) «Інструменти громадської участі: дій і змінюй».

Заявки на участь в тендері приймаються до 14 листопада 2019 року включно. 

Мета тендеру: обрати постачальника послуг із виготовлення відеоролика (мультфільму), який пояснить широкому колу людей, що таке інструменти громадської участі та як їх використовувати для змін на місцях. Ролик має бути легким для сприйняття, привертати увагу та запам”ятатися широкій аудиторії, бути мотиваційним та стимулюючим до позитивних змін в об”єднаних територіальних громадах (ОТГ), а також працювати на створення позитивного іміджу проекту “Участь в дії: практики взаємодії влади та громади”.

Учасники тендеру: організації або фізичні особи-підприємці, які мають досвід з надання зазначених послуг громадським організаціям та виконавцям проектів міжнародної технічної допомоги.

Завдання: створити відеоролик в форматі мультфільму. Базовий матеріал або сценарій для відеоролика (мультфільму) надається замовником, проте ініціатива щодо творчого втілення вітається. Робоча назва відео (мультфільму) - “Інструменти громадської участі: дій і змінюй”.

Хронометраж: до 2 хвилин.

Цільова аудиторія: всі вікові групи та регіони України; ролик має бути простим і зрозумілим для різних категорій населення (студентів, пенсіонерів, бізнесменів, домогосподарок, людям з сільської місцевості та іншим). 

Терміни виготовлення ролика: 1 місяць. 

Вимоги до потенційних постачальників послуг: 

*досвід надання вищезгаданих послуг не менше 3-х років;

*досвід спіпраці з громадськими організаціями та проектами міжнародної технічної допомоги;

* позитивний імідж та надійна ділова і професійна репутація;

* здатність виконувати завдання в означені терміни. 

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне: 

1. Заповнену українською мовою форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника у сфері виготовлення подібних інформаційних продуктів та розрахунок вартості послуг.

2. Статутні документи ТОВ або ФОП із зазначенням КВЕДів.

3.  Посилання на відеороботи та приклади інших інформаційних продуктів.

Умови оплати: оплата послуг здійснюється на підставі підписаного з виконавцем договору про надання послуг та кошторису витрат шляхом безготівкового перерахування відповідної суми на рахунок виконавця у гривнях за фактом виконаної роботи. Всі роботи та послуги, що надаються громадській організації, мають бути сплачені без ПДВ.

Заявку на участь у тендері необхідно надіслати електронною поштою на адресу rozvytok [email protected]  з темою листа “Тендер на виготовлення відео” до 14 листопада 2019 року включно. Додаткову інофрмацію можна отримати поштою за адресою: rozvytok [email protected]

Проект “Участь в дії: практики взаємодії влади та громади” реалізується громадською організацією “Розвиток Волині” та фінансується в рамках Фонду підзвітності міністерства закордонних справ Нідерландів. 

 

 

Контакти

  • Заявку на участь в тендері необхідно надіслати електронною поштою на адресу [email protected] з темою листа «Тендер на виготовлення відео» до 14 листопада 2019 року включно. Додаткову інформацію можна отримати поштою [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.