bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стань учасником інтерактивних вишколів!
21.10.2008

Програма вишколів включатиме: майстер-класи з підготовки та реалізації культурних проектів, організаційного менеджменту; індивідуальні консультації від Лідії Варбанової (Канада), Сью Кей (Великобританія),Центру культурного менеджменту, Європейського культурного фонду; зустрічі з трьома відомими у світі фахівцями з культурного менеджменту.

Імена цих фахівців буде визначено спільно з відібраними учасниками; серію зустрічей з культурними організаціями Амстердаму.

Конкурс відкритий для працівників державних, громадських та приватних закладів культури,координаторів культурних проектів, окремих митців, які працюють у Львові та відповідають таким вимогам:

1) мають досвід в реалізації культурних проектів;

2) відчувають потребу в професійному розвитку;

3) мають намір та можливості застосовувати отримані знання на практиці;

4) налаштовані на співпрацю з іншими.

Для участі у конкурсі слід подати: мотиваційний лист (1 комп’ютерна сторінка); детальне резюме.

Упродовж 2009 року 25 відібраних учасників візьмуть участь у двох 3-денних інтерактивних вишколах у Львові та одному 5-денному вишколі в Амстердамі.

По закінченні вишколів усі учасники отримають сертифікати від Центру культурного менеджменту та Європейського культурного фонду. Мотиваційний лист та резюме слід надіслати до 5 листопада 2008 року. Усіх учасників конкурсу буде запрошено на індивідуальні співбесіди.

Результати конкурсу будуть оголошені не пізніше 10 грудня 2008 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.