bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг по організації та проведенню практичного Lean-тренінгу
15.10.2019

«Менеджмент Сайенс фор Хелс, Інк.» (MSH), що впроваджує в Україні Проект USAID «Безпечні та доступні ліки» (SAFEMed) спільно з Національною службою здоров’я України (НСЗУ) оголошують тендер по вибору компанії для надання послуг по організації та проведенню практичного Lean-тренінгу в рамках Форуму партнерства держави та бізнесу «Реімбурсація 2.0. Нові можливості» 25 жовтня 2019 року у м. Київ.

Учасники заходу: представники Міністерства охорони здоров’я України, Національної служби здоров’я України, Міністерства економіки розвитку і торгівлі, міністерства фінансів, Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, ДП «Електронне здоров’я», керівники та працівники аптечних закладів, виробників та дистриб’юторських компаній, асоціацій, проекту USAID “Безпечні, доступні та ефективні ліки для українців” (SAFEMed), експерти.

Послуги по організації та проведенню тренінгу передбачають:

1. Діагностика цільової аудиторії

2. Розробка програми тренінгу

3. Розробка кейсів

4. Розробка теоретичного блоку

5. Аналіз практичних завдань

6. Надання зворотного зв‘язку

7. Пропозиції щодо оптимізації бізнес-процесів

Строки надання послуг: 

25 жовтня 2019 року, 14:00 – 18:00. Кількість учасників: 150 осіб. Місце проведення: Президент готель (вул. Госпітальна, 12)

Детальна інформація знаходиться у вкладеному файлі.

Для участі у тендері просимо надати свою пропозицію в електронному вигляді на електронну пошту [email protected] 18 жовтня 2019 року до 16:00.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.