bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведення генотипування ВГС та лабораторний моніторинг лікування ВГС-інфекції методом ПЛР
07.10.2019

РАТН оголошує відкритий конкурс з відбору організації для проведення генотипування ВГС методом ПЛР у 400 засуджених осіб та лабораторного моніторингу лікування ВГС-інфекції через 12 тижнів після завершення лікування ВГС у 250 засуджених.

Міжнародна організація РАТН (далі – РАТН) оголошує відкритий конкурс з відбору організації для проведення генотипування вірусу гепатиту С методом ПЛР у 400 засуджених осіб та лабораторний моніторинг лікування ВГС-інфекції через 12 тижнів після завершення лікування вірусного гепатиту С у 250 засуджених , які перебувають в Дніпровській багатопрофільній лікарні № 4 філії «Центр охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України» в Дніпропетровській та Донецькій областях та Дар’ївській багатопрофільній лікарні № 10 філії «Центр охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України»  в Херсонській області в рамках проекту «Заради життя» (Serving Life), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується РАТН.

1. Мета та предмет конкурсу.

Метою конкурсу є визначення організації-переможця (лабораторії), яка проведе генотипування вірусу гепатиту С методом ПЛР у 400 засуджених осіб та лабораторний моніторинг лікування ВГС-інфекції через 12 тижнів після завершення лікування вірусного гепатиту С у 250 засуджених , які перебувають в лікарняних закладах Державної установи «Центр охорони здоров’я ДКВС України».

Предметом конкурсу є конкурсна заявка, яка відповідає вимогам цього оголошення (див. розділ 7 нижче).

Кошти за результатами конкурсу будуть надаватися у національній валюті України – гривні на розрахунковий рахунок учасника, який буде відібраний.

2. Перелік робіт, які необхідно виконати в рамках контракту та терміни їх виконання:

Назва послуги

К-ть од.

1

ПЛР. Генотипування ВГC (кров, генотип 1a,1b, 2, 3, 4,Real-time) 

400

2

ПЛР. РНК ВГС (кров, якісне визначення)

250

 

  • 400 лабораторних досліджень на визначення генотипування ВГC (кров, генотип 1a,1b, 2, 3, 4, Real-time) необхідно виконати до 01 січня 2020 року.
  • 250 досліджень ПЛР. РНК ВГС (кров, якісне визначення) потрібно виконати з метою визначення вірусологічної відповіді за результатами лікування ВГС через 12 тижнів після його завершення до 30 червня 2020 року.

3. Вимоги до проведення досліджень: 

  • Визначення генотипу ВГС методом ПЛР необхідно проводити з використанням високої аналітичної чутливості тест-систем (лінійний діапазон виміру від 5х10³ МО/мл (або1,35x10*3 копій/мл) або нижче). Результати повинні бути стандартизовані та виражені в МО/мл (та/або копії /мл). Необхідною умовою є можливість виявлення наступних генотипів ВГС: 1a,1b, 2, 3, 4.
  • Виявлення РНК ВГС методом ПЛР (якісне визначення) проводиться для контролю якості лікування та має проводитись з використанням аналітичної чутливості тест-системи з чутливістю не менше 50 МО/мл. Результати повинні бути стандартизовані та виражені в МО/мл. За умови прийнятної ціни, перевага буде надаватися пропозиціям із найменшою межею виявлення;
  • За умови прийнятної ціни, перевага буде надаватися пропозиціям із найвищою аналітичною чутливістю;
  • Копія документів, підтверджуючих відповідність виробництва тест-систем стандартам ISO13485;
  • За наявності: копія документів, підтверджуючих проходження постачальником оцінки відповідності вимогам системи управління якості ISO 9001 (ДСТУ ISO 9001:2009 «Система управління якістю»).

 4. Вимоги до учасників конкурсу: 

  • Офіційна реєстрація в Україні;
  • Досвід роботи в галузі проведення лабораторної діагностики вірусного гепатиту С методом ПРЛ, генотипування вірусу гепатиту С методом ПЛР;
  • Можливість організувати проведення генотипування вірусу гепатиту С методом ПЛР та контролю якості лікування шляхом визначення ПЛР. РНК ВГС якісним методом у Херсонській та Дніпропетровській областях;
  • Перевагою буде наявний досвід співпраці з пенітенціарними закладами;
  • Наявність персоналу для виконання зазначеної вище діяльності проекту.

 5. Для участі у конкурсі необхідно подати: 

  • Конкурсну заявку (не більше 10 сторінок), що містить таку інформацію:
  • коротку інформацію про організацію та її місію;
  • позитивний досвід проведення генотипування вірусу гепатиту С методом ПЛР за останніх 3 роки, що підтверджується листами підтримки;
  • перелік організацій, з якими організація співпрацювала протягом останніх 3 років, що підтверджується копіями договорів або листами підтримки;
  • перелік лабораторної бази у містах проведення досліджень або географічно найбільш наближених лабораторій;
  • перелік обладнання та реагентів, за допомогою якого передбачається проведення всіх зазначених в оголошенні досліджень;
  • підтвердження можливості забезпечення витратними матеріалами медичних установ пенітенціарної служби;
  • підтвердження можливості транспортування зразків з установ пенітенціарної служби до лабораторій, де виконуватимуться дослідження.
  • Контактна інформація про компанію (заповнений Додаток 1).
  • Копії наступних документів, завірені підписом керівника та мокрою печаткою організації:
  • витяг з Єдиного державного реєстру (ЄДР) юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • документ, що регламентує впровадження медичної практики на території України;
  • документ, що засвідчує статус платника податків;
  • довідка про відсутність боргів щодо сплати податків;
  • документи, що підтверджують статус неплатника ПДВ, або зобов’язання від учасника використання порядку звільнення від ПДВ (порядок отримання права на звільнення від оподаткування операцій, що здійснюються в рамках проектів міжнародної технічної допомоги, регламентується постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги»);
  • банківські реквізити, завірені підписом керівника та головним бухгалтером організації;
  • план та опис запропонованих заходів для виконання об’єму робіт;
  • детальний бюджет та пояснення до нього. Бюджет не повинен містити узагальнених статей).
  • Будь-яку іншу інформацію, яка може допомогти оцінити послуги та постачальника.

6. Інші умови:

До участі у конкурсі допускаються лише конкурсні заявки, які відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданої конкурсної заявки умовам конкурсу організатори конкурсу визначають на власний розсуд.

Оцінювання конкурсної заявки буде проводитись організаторами конкурсу, виходячи з власного бачення мети, цілей та завдань конкурсу. Винагородою переможцеві конкурсу буде укладення договору про надання послуг на умовах, викладених у конкурсній заявці учасника, з урахуванням зауважень експертно-відбіркової комісії та організаторів конкурсу.

Організатор не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов конкурсу, та/або питань, не врегульованих умовами конкурсу, остаточне рішення приймається організаторами конкурсу. Рішення організаторів є остаточним та оскарженню не підлягає.

7. Подання документів:

Пропозиції повинні надсилатись в електронному форматі на адресу tenders@path.org. Всі надані копії документів мають бути засвідчені офіційною печаткою Заявника та його підписом.

У темі листа необхідно зазначити: «Проведення генотипування вірусу гепатиту С методом ПЛР».

Також пропозиція може надсилатись (або надаватись особисто) у закритих конвертах звичайною чи кур’єрською поштою на адресу:

PATH

вул. Шота Руставелі, 25 Б, 01033 м. Київ, Україна

До уваги: Тетяни Габорець

тел.: +38044 496 26 28

Конверт повинен містити надпис: «ТЕНДЕРНА ПРОПОЗИЦІЯ НА КОНКУРС «Проведення генотипування вірусу гепатиту С методом ПЛР», «НЕ РОЗКРИВАТИ ДО 11:00, 17 жовтня 2019 року», а також код ЄДРПОУ, адресу та повну назву учасника.

Тендерна пропозиція має бути отримана Організатором конкурсу у конверті форматом А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою учасника у декількох місцях, аби виключити можливість несанкціонованого ознайомлення із вмістом конверту до настання дати розкриття Організатором тендеру тендерних пропозицій.

За додатковими консультаціями звертайтесь, будь-ласка, до Габорець Тетяни, менеджера програм з ВІЛ та ВГС проекту «Заради життя», РАТН, [email protected] або за телефоном +38044-496-26-28.

РАТН залишає за собою право вимагати від учасників конкурсу додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам конкурсу.

РАТН залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку конкурсну пропозицію відповідно до документації та власних політик і процедур та припинити процедуру тендеру й відмовитися від всіх заявок у будь-який час до укладення договору, не несучи при цьому ніякої відповідальності перед учасниками конкурсу.

Останній термін подання документів – 17 жовтня 2019 року до 11:00.

8. Визначення кандидатів-переможців конкурсу:

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні конкурсної комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 18 жовтня 2019 року.

_____________________________________________________________

Звертаємо Вашу увагу!

Організатори конкурсу не несуть відповідальності за роботу Інтернету, поштової та кур’єрської служби, внаслідок яких документи проектної пропозиції не завантажились, були загублені чи пошкоджені; а також у випадку виникнення форс-мажорних обставин.

 Матеріали, подані на конкурс, не рецензуються.

 Причини відмови у підтримці проектної пропозиції не повідомляються. Рішення щодо необрання виконавчого партнера оскарженню не підлягає.

 Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої інформації.

 Участь у конкурсі є підтвердженням погодження учасника з усіма умовами конкурсу та його зобов’язаннями належно їх виконувати.

 Бажаємо успіху!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.