bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Посулуги Консультанта з творчих послуг ХАБ
07.10.2019

Послуги консультанта з творчих послуг ХАБу: Майстер-універсал з різних технік ручної роботи в субпроект направлений на створення єдиної соціально-культурної платформи (м. Купянськ), що фінансується Світовим банком.

Грант № TF0A3307

 Назва завдання: „Консультант з творчих послуг ХАБу: Майстер-універсал з різних технік ручної роботи”

№ завдання (за Планом закупівель): KU-CS-1-007-ІС

Україна отримала від Світового Банку фінансову допомогу (далі - Грант) на реалізацію Проекту подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей (далі -Проект). Проект впроваджується під загальним наглядом Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (далі - МТОТ). Для здійснення діяльності за Проектом, МТОТ має намір витратити частину коштів Грантів для платежів за консультаційні послуги.

В рамках реалізації проваджується субпроект «Кожен має значення» (далі - Субпроект). Субпроект направлений на створення єдиної соціально-культурної платформи (ХАБу) для розширення спектру якісних соціальних послуг, спрямованих на підтримку інтеграційних та адаптаційних процесів серед внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО), комбатантів та їх сімей і приймаючої громади міста Куп’янськ, Харківської області.

Консультаційні послуги (надалі - Послуги) передбачають послуги майстра -універсала з різних технік ручної роботи (бісероплетення, виготовлення листівок ручної роботи, сутажу, квілінгу, малювання, об’ємні аплікації тощо). Майстер буде працювати з бенефіціарами Субпроекту. Головними завданнями є: розвиток потенціалу та відкриття талантів і прихованих ресурсів у бенефіціарів; зняття психологічної напруги та зниження депресивних станів; проведення занять, ігор для розвитку, майстер класів, виставок, тренінгів з метою допомоги ВПО, комбатантам та членам їх сімей адаптуватися до соціальних змін; розвиток нових вмінь з метою відкриття можливостей для отримання доходів; популяризація та підтримка української національної культури.

Режим надання послуг – Консультант надаватиме свої послуги протягом неповного робочого дня – чотири (4) години на день впродовж трьох (3) днів на робочий тиждень. Послуги надаватимуться у місті Куп’янськ, Харківської області.

Виконання завдання орієнтовно триватиме до 31 травня 2020 року.

 Консультант працюватиме в межах затвердженого Технічного завдання, з текстом якого можна ознайомитись за наступним посиланням – Технічне завдання KU-CS-1-007-ІС.

МТОТ запрошує правомочних фізичних осіб - індивідуальних консультантів (надалі - Консультанти) висловити свою зацікавленість у наданні Послуг у формі резюме (українською чи англійською мовами). Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію щодо відповідності своєї кваліфікації та досвіду для виконання Послуг.

Вимоги до кваліфікації зацікавлених Консультантів наступні.

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до Консультанта:

  • документальне підтвердження навичок роботи (вироби, фото, відео матеріали);
  • вміння користуватися відповідним інструментами та знаряддям;
  • розвинені комунікативні здібності;
  • вільний рівень володіння українською та російською мовами.

 Додаткові кваліфікаційні вимоги, які відповідають специфіці завдання та будуть прийматись як перевага:

  • освіта або спеціалізовані професійні курси за спеціальністю відповідної галузі;
  • попередній досвід роботи за спеціальністю;
  • клієнтоорієнтованість;
  • організаторські навички;
  • креативність.

 Зацікавлені консультанти мають звернути увагу на параграф 1.9 „Керівництва: відбір та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку”, опублікованого Світовим банком у січні 2011 року зі змінами від липня 2014 року, що визначає політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

 Відбір консультантів здійснюватиметься за процедурою відбору індивідуальних консультантів (IC), за правилами встановленими у вищевказаному Керівництві.

 Зацікавлені Консультанти можуть отримати додаткову інформацію за зазначеною нижче контактною інформацією з 10:00 до 18:00 окрім вихідних днів:

Контактна особа:      Володимир Воротюк

Телефон:   + 38 (044) 536-92-55

Ел.пошта: [email protected]

Висловлення зацікавленості слід направляти електронною поштою за наведеною нижче адресою до 17:00(за місцевим часом) 17 жовтня 2019 року.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Секретарю Тендерного Комітету – Бригінець Я.М.

Тема листа – “Виявлення зацікавленості - KU-CS-1-007-ІС, Консультант з творчих послуг ХАБу: Майстер-універсал з різних технік ручної роботи”.

Ел.пошта: [email protected], копія [email protected], [email protected] та [email protected].

 

Контакти

  • + 38 (044) 536-92-55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.