bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Створення ілюстрацій про мінну небезпеку для дітей та підлітків.
27.09.2019

Представництво Датської ради з питань біженців в Україні (ДРБ) проводить збір комерційних пропозицій для укладання угоди на створення ілюстрацій для фліпчарта для інформування про мінну небезпеку для дітей та підлітків.

Інструкції із подання пропозицій, процес аналізу пропозицій та вибору постачальників описано в Інструкції (окремий лист робочої книги форми комерційної пропозиції) та в технічному завданні. Пропозиції мають містити такі документи:

  1. заповнена та підписана форма комерційної пропозиції;
  2. приклади робіт, аналогічні тим, що додаються до технічних завдань.

За бажанням до пропозицію можна додати будь-які матеріали, рекомендації, подяки, сертифікати, тощо. Пропозицію має бути надано у вигляді скан-копії на електронну скриньку: tender.ukr@drc.ngo

Скан-копії мають бути кольоровими і чіткими, дрібний текст має бути розбірливим. В полі тема електронного повідомлення треба зазначити: 

RFQ-UKR-MAR-2019-013 MRE illustrations 04.10.2019 15-00 [ваше прізвище або назва компанії]

Кінцевий термін подання пропозицій – до 15:00 години 04 жовтня 2019 року. Пропозиції отримані після закриття або на адресу електронної пошти, відмінну від зазначеної вище не будуть розглянуті.

Всі питання просимо надсилати електронною поштою на адресу: [email protected]

Переможець зобов’язується підписати договір за наведеною формою, невід’ємною частиною якого є Етичний кодекс, додаємо примірник договору для ознайомлення.

Контакти

  • Скічко Дмитро

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.