bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Напиши твір – Святкуй День ООН
25.09.2019

Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує молодь Донеччини та Луганщини до Києва відсвяткувати 74-й день народження Організації Об’єднаних Націй. Напиши і надішли твір про одну з 17 Цілей сталого розвитку і можливо поїдеш саме Ти!

Для школярів і студентів з Донецької і Луганської областей

День ООН вже незабаром, і ти можеш відсвяткувати його разом з нами!

Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує тебе у Київ відсвяткувати 74-й день народження Організації Об’єднаних Націй, відвідати екскурсію Представництвом ООН в Україні та прослухати серію цікавих лекцій від лідерів громадської думки про те, що чекає на Україну і світ у майбутньому!

????Якщо тобі 14-18 років, і ти навчаєшся у школі, коледжі або університеті Донецької чи Луганської області, напиши і надішли нам твір (до 2 000 символів із пробілами) про одну з сімнадцяти Цілей сталого розвитку: http://bit.ly/2mnm8cu

1️⃣7️⃣ учасників/учасниць конкурсу, які напишуть найкраще есе, ми запросимо до Києва 23-25 жовтня. 

Заповнюй онлайн-форму та надсилай свій твір до 4 жовтня за цим посиланням: https://forms.gle/sZmrLrBnFpHXZLjV7 і отримай можливість виграти подорож до Києва на День ООН!

Програма ООН із відновлення та розбудови миру покриває витрати, пов’язані з проїздом до Києва, проживанням і харчуванням учасників під час візиту.

Контакти

  • Кицюк Максим
  • Спеціаліст із комунікацій Програми ООН із відновлення та розбудови миру
  •  [email protected]
  •  +380635761839

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.