bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ПРООН в Україні приймає пропозиції на проведення оцінки потенціалу ДП «Медичні закупівлі України»
20.09.2019

ПРООН в Україні шукає досвідчену організацію/компанію, яка б провела оцінку потенціалу держпідприємства «Медичні закупівлі України» (МЗУ) для прискорення процесу передачі та забезпечення доказового підходу до нарощування потенціалу та передачі знань.

У серпні 2017 року Кабінет Міністрів України затвердив офіційну Концепцію реформування державних закупівель у галузі охорони здоров’я, що передбачає створення незалежного державного підприємства «Медичні закупівлі України» (МЗУ).

Щойно визначена установа Міністерства охорони здоров’я досягне необхідного потенціалу для керування повноцінно функціонуючою національною системою закупівель медичних препаратів, зокрема ефективного та підзвітного управління ланцюгами поставок, належним чином навчить персонал і встановить ефективні процеси адміністрування, які відповідають міжнародним стандартам, щоб гарантувати, що потреби в охороні здоров’я всіх українців відповідають принципам чесності, прозорості та підзвітності, ПРООН поступово передаватиме МЗУ контроль над закупівлями лікарських засобів і медичних виробів. Очікується, що це станеться до кінця 2020 року.

Відповідно до цього, ПРООН України шукає досвідчену організацію/компанію, яка б провела оцінку потенціалу МЗУ для прискорення процесу передачі та забезпечення доказового підходу до нарощування потенціалу та передачі знань.

Зокрема, в оцінці потенціалу слід проаналізувати:

1. Лідерство та політичний ландшафт медичних закупівель, які можуть вплинути на процес поступової передачі діяльності із медичних закупівель до МЗУ

2. Знання персоналу МЗУ

Заявки мають бути подані до 23:59 (за київським часом)

понеділок, 30 вересня 2019 на електронну адресу:

Програма розвитку ООН в Україні

[email protected]

Більш детально за посиланням: http://bit.ly/2lYiDJz

Також запрошуємо Вас взяти участь у Конференції перед наданням пропозицій, яка триватиме

Контактна особа: Відділ закупівель, [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.