bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Посулуги Консультанта з адміністрування комп’ютерного та мультимедійного простору ХАБу (Купянськ)
17.09.2019

Послуги консультанта з адміністрування комп’ютерного та мультимедійного простору ХАБу в субпроект направлений на створення єдиної соціально-культурної платформи (м. Купянськ), що фінансується Світовим банком.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Проект подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей

Грант № TF0A3307

Назва завдання: „Консультант з адміністрування комп’ютерного та мультимедійного простору ХАБу”

№ завдання (за Планом закупівель): KU-CS-1-011-ІС

Україна отримала від Світового Банку фінансову допомогу (далі - Грант) на реалізацію Проекту подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей (далі -Проект). Проект впроваджується під загальним наглядом Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (далі - МТОТ). Для здійснення діяльності за Проектом, МТОТ має намір витратити частину коштів Грантів для платежів за консультаційні послуги.

В рамках реалізації проваджується субпроект «Кожен має значення» (далі - Субпроект). Субпроект направлений на створення єдиної соціально-культурної платформи (ХАБу) для розширення спектру якісних соціальних послуг, спрямованих на підтримку інтеграційних та адаптаційних процесів серед внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО), комбатантів та їх сімей і приймаючої громади міста Куп’янськ, Харківської області.

Консультаційні послуги (надалі - Послуги) передбачають послуги спеціаліста з адміністрування комп’ютерного та мультимедійного простору ХАБу, серед основних завдань якого є: • підвищення навичок відвідувачів щодо вмінь користуванням персональними комп’ютерами; • проведення навчання бенефіціарів з комп’ютерної грамотності, ігор для розвитку, майстер класів, тренінгів для ВПО, комбатантів та відвідувачів ХАБу; • адміністрування роботи телекомунікаційної мережі ХАБу;
• підтримка працездатності комп’ютерної техніки та програмного забезпечення ХАБу.

Режим надання послуг – Консультант надаватиме свої послуги протягом стандартного робочого дня, п’ять (5) робочих днів на робочий тиждень. Послуги надаватимуться у місті Куп’янськ, Харківської області.

Виконання завдання орієнтовно триватиме до 31 травня 2020 року.

Консультант працюватиме в межах затвердженого Технічного завдання, з текстом якого можна ознайомитись за наступним посиланням – Технічне завдання KU-CS-1-011-ІС.

МТОТ запрошує правомочних фізичних осіб - індивідуальних консультантів (надалі - Консультанти) висловити свою зацікавленість у наданні Послуг у формі резюме (українською чи англійською мовами). Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію щодо відповідності своєї кваліфікації та досвіду для виконання Послуг.

Вимоги до кваліфікації зацікавлених Консультантів наступні.

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до Консультанта:

  • освіта за спеціальністю відповідної галузі знань, або повна загальна середня освіта;
  • підтверджений досвід роботи адміністратором комп’ютерних мереж не менш одного (1) року;
  • впевнений користувач ПК, знання і практичні навички використання пакетів офісного програмного забезпечення;
  • володіння навичками обслуговування ПК;
  • володіння навичками безпечної роботи в мережі Інтернет;
  • володіння навичками адміністрування сайтів та соціальних сторінок;
  • вільний рівень володіння українською та російською мовою.

 Додаткові кваліфікаційні вимоги, які відповідають специфіці завдання та будуть прийматись як перевага:

  • володіння іноземними мовами;
  • клієнтоорієнтованість;
  • креативність.

 Зацікавлені консультанти мають звернути увагу на параграф 1.9 „Керівництва: відбір та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку”, опублікованого Світовим банком у січні 2011 року зі змінами від липня 2014 року, що визначає політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

Відбір консультантів здійснюватиметься за процедурою відбору індивідуальних консультантів (IC), за правилами встановленими у вищевказаному Керівництві.

Зацікавлені Консультанти можуть отримати додаткову інформацію за зазначеною нижче контактною інформацією з 10:00 до 18:00 окрім вихідних днів:

Контактна особа:      Володимир Воротюк

Телефон:   + 38 (044) 536-92-55

Ел.пошта: [email protected]

Висловлення зацікавленості слід направляти електронною поштою за наведеною нижче адресою до 17:00(за місцевим часом) 25вересня 2019 року.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Секретарю Тендерного Комітету – Бригінець Я.М.

Тема листа – “Виявлення зацікавленості - KU-CS-1-011-ІС, Консультант з адміністрування комп’ютерного та мультимедійного простору ХАБу”.

Ел.пошта:     [email protected], копія [email protected], [email protected] та [email protected].

Контакти

  • + 38 (044) 536-92-55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.