bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний учасників для участі у проекті «Європейська освіта для неурядових ініціатив»
20.10.2008

В рамках проекту „Європейська освіта для неурядових ініціатив”, що здійснюється громадською організацією «Європейський діалог» за фінансової підтримки Фонду Стефана Баторія, оголошується конкурсний відбір учасників тренінгів.

15 осіб, відібраних за результатами розгляду анкет та телефонних співбесід, пройдуть стажування в Польщі (грудень 2008 р.) та серію тренінгів в Україні (листопад – квітень 2009 р.) з питань, присвячених роботі з фондами та коштами Європейського Союзу, що є чи будуть доступними для українських неурядових організацій та органів місцевого самоврядування.

До участі в проекті запрошуються представники громадських організацій, що мають досвід тренінгової діяльності та роботи з коштами ЄС.

Кандидати на участь у програмі повинні подати скерування від організації чи установи, що його делегує. Обов’язковою умовою участі в програмі є договір між кандидатом та його організацією (установою) про невикористання знань та досвіду, набутих у проекті, з комерційною метою. Наявність закордонного паспорта у кандидата є обов’язкова.

Для участі у конкурсі просимо в термін до 30 жовтня надіслати заповнені анкети:

  • поштою на адресу: ГО «Європейський діалог», а.с. 2833, м. Львів, 79019;
  • електронною поштою на адресу: [email protected] (із зазначенням теми повідомлення „Європейська освіта”)

Анкету можна отримати, надіславши запит на адресу [email protected] (із зазначенням теми повідомлення „Анкета”) або завантажити безросередньо з сайту: http://dialog.lviv.ua.

Результати конкурсу будуть оприлюднені 6 листопада на Інтернет-сторінці ГО «Європейський діалог»: www.dialog.lviv.ua .

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.