bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на кращу творчу роботу серед громадських об’єднань - «Місто мрій»
19.08.2019

Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу КМР (КМДА) вперше проводить конкурс на кращу творчу роботу серед громадських об’єднань - «Місто мрій». Дедлайн - 30 вересня 2019 року.

До участі запрошуються представники інститутів громадянського суспільства, відповідно до умов Конкурсу: учасники повинні підготувати творчу роботу (виріб декоративно-прикладного мистецтва; живопис та графіка; художня фотографія; скульптура; художній твір (ессе, розповідь, поезія); музичний твір) про Київ –  місто мрій і разом із заповненою анкетою  та іншими документами, передбаченими Порядком проведення Конкурсу, подати їх Організатору Конкурсу. Роботи приймаються з 01 до 30 вересня 2019 року, понеділок-п'ятниця з 10.00 до 15.00 години за адресою: м.Київ, вул.Хрещатик, 50-б, каб.206 (контактний телефон  044 235 01 75).

Переможці конкурсу будуть нагороджені в рамках щорічного Київського Форуму організацій громадянського суспільства

Київська громадська спільнота завжди об’єднувала навколо себе кращих представників української інтелігенції, була осередком прогресивної думки, забезпечувала збереження українського слова та відродження національних традицій і звичаїв. Історія громадського руху, зокрема в столиці, тісно пов'язана з іменами відомих діячів, які зробили вагомий внесок у перетворення нашого міста у місто мрій.

Ми сподіваємося, що цей Конкурс стане ще одним кроком на шляху створення міста, в якому кожен з нас мріє жити і де всі найзаповітніші мрії збуваються. 

Порядок проведення Конкурсу та анкету можна переглянути у додатках або ознайомитися на сайті Департаменту суспільних комунікацій.

Контакти

  • Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу КМР
  • 044 235 01 75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.