bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивні вишколи з менеджменту культурних організацій
20.10.2008

Упродовж 2009 року 25 відібраних учасників візьмуть участь у двох 3-денних інтерактивних вишколах у Львові та одному 5-денному вишколі в Амстердамі. По закінченні вишколів усі учасники отримають сертифікати від Центру культурного менеджменту та Європейського культурного фонду.

Програма вишколів включатиме: 1) майстер-класи з підготовки та реалізації культурних проектів, організаційного менеджменту; 2) індивідуальні консультації від Лідії Варбанової (Канада), Сью Кей (Великобританія), Центру культурного менеджменту, Європейського культурного фонду; 3) зустрічі з трьома відомими у світі фахівцями з культурного менеджменту. Імена цих фахівців буде визначено спільно з відібраними учасниками; 4) серію зустрічей з культурними організаціями Амстердаму.

Конкурс відкритий для працівників державних, громадських та приватних закладів культури, координаторів культурних проектів, окремих митців, які працюють у Львові та відповідають таким вимогам:

1) мають досвід в реалізації культурних проектів; 2) відчувають потребу в професійному розвитку; 3) мають намір та можливості застосовувати отримані знання на практиці; 4) налаштовані на співпрацю з іншими. Особливо заохочуємо до участі у конкурсі осіб віком до 35 років.

Для участі у конкурсі слід подати: 1) Мотиваційний лист (1 комп’ютерна сторінка), який має відображати перелічені вище критерії відбору. 2) Детальне резюме.

Мотиваційний лист та резюме слід надіслати електронною поштою на адресу [email protected] до 5 листопада 2008 року.

Усіх учасників конкурсу буде запрошено на індивідуальні співбесіди. Результати конкурсу будуть оголошені не пізніше 10 грудня 2008 року.

Примітка: У випадку запитань звертайтесь, будь ласка, за вказаною вище електронною адресою.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.