bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс соціальних постерів ART OF SECURITY
09.07.2019

До 15 вересня 2019 року Ґвара Медіа за підтримки Центру інформації та документації НАТО оголошує конкурс соціального постеру та публічного мистецтва ART OF SECURITY для привернення уваги суспільства до проблем безпеки під час демократичних та економічних реформ, гострих соціальних проблем та формування свідомого ставлення до навколишніх небезпек українців.

Вигравай графічний планшет, візит в Брюссель або інші цікаві подарунки від організаторів!

Конкурс ART OF SECURITY покликаний знайти оригінальні ідеї та відкрити нові імена в графічному дизайні, дебатуючи за допомогою постеру про проблеми, які хвилюють харків’ян,  в наступних номінаціях:


МИСТЕЦТВО БЕЗПЕКИ
Широкий простір для художнього самовираження як рефлексія на процеси, що відбуваються в Україні під час демократичних та суспільних трансформацій та поза її межами. 
Ми сподіваємось  побачити соціальні постери, які піднімають діалог про цінності безпеки українців та провокують до соціального діалогу навколо актуальних тем.

БЕЗПЕКА МАЙБУТНЬОГО

Технології, які змінюють соціальний устрій, екологічні катастрофи,  глобальне потепління, кібератаки, занедбання інфраструктури та архітектурної спадщини, гібридні виклики та небезпеки майбутнього.

БЕЗПЕКА ОСОБИСТОСТІ
Безпека особистості - невід’ємна частина стратегічного розвитку людства.
Небезпека - це умови чи ситуації , які існують у навколишньому середовищі і здатні призвести до небажаного вивільнення енергії , яка може послужити причиною фізичної шкоди, поранення або пошкодження - психологічного, фізичного, соціального та державного рівня.

PUBLIC ART: Номінація
Пропозиція для створення інсталяції в місті Харків, що відповідає концепції конкурсу тимчасового або постійного формату, що гармонійно втручається в соціальне та  урбаністичне середовище міста, внаслідок чого зробить його кращим.

На думку організаторів конкурсу, процеси євроатлантичних реформ в Україні лише на першому кроці і саме увага громадськості до соціальних проблем надає можливостей до руху вперед. 

До 15 вересня відбувається прийом заявок від учасників конкурсу через вебсайт
artofsecurity.gwaramedia.com.ua

Найкращі учасники будуть відібрані журі та братимуть участь в додаткових  відзнаках:

  • виставка в культурному центрі

  • показ соціальної реклами на сітілайтах міста

  • створення публічної інсталяції

Питання:
+380 66 382 17 20 , Юлія
+380 99 336 84 64, Сергій

[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.