bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на обрання постачальників послуг письмових перекладів (українська/англійська)
02.07.2019

Український жіночий фонд шукає консультантів/організації для здійснення письмових перекладів для програм та проектів, які реалізує Фонд.

До участі у тендері запрошуються консультант(к)и, які вільно володіють англійською та українською мовами, мають досвід письмових перекладів, знайомі з лексикою у сферах прав жінок, гендерної рівності, гуманітарного розвитку, прав людини, тощо, а також з правилами використання фемінітивів.  За результатами тендеру буде обрано декілька постачальників послуг перекладу.

Обсяг роботи та терміни:

Передбачається, що після оголошення результатів тендеру з кожним постачальником буде укладено договір, за яким протягом року,  з моменту оголошення результатів тендеру, постачальник періодично залучатиметься до здійснення письмових перекладів для потреб програм і проектів УЖФ. 

Вимоги до потенційних постачальників послуг: 

  • Вільне володіння українською і англійською мовами;
  • Досвід письмових перекладів проектної документації;
  • Досвід співпраці з міжнародними організаціями, громадськими організаціями та/або благодійними фондами (досвід роботи з організаціями, що реалізовували проекти за підтримки агенцій структури ООН, USAID або Європейського Союзу вітається);
  • Знання термінології у сфері прав жінок, гендерної рівності і гуманітарного розвитку;
  • Знання правил і досвід використання фемінітивів; 
  • Повага до дедлайнів;
  • Гнучкість, можливість швидко відповідати на запити щодо перекладів.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  1. Резюме із зазначенням досвіду і кваліфікацій, контакти 3 осіб (організацій), які могли б підтвердити співпрацю та кваліфікацію постачальника;
  2. Переклад на англійську тексту оголошення з сайту УЖФ за посиланням https://www.uwf.org.ua/news/11556;
  3. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг двох видів перекладу 1) українська-англійська 2) англійська-українська - 1 сторінка тексту (1800 знаків з пробілами) в грн.;
  4. Для фізичних осіб-підприємців - документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до  15 липня 2019року включно із позначкою до теми листа «Письмовий переклад». 

ФАЙЛИ ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ:

Оголошення та форма тендерної пропозиції

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.