bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на обрання постачальників конференц-послуг
02.07.2019

Український жіночий фонд шукає постачальників послуг із забезпечення проведення заходів у м. Київ та в областях України в рамках поточних програм та проектів.

Учасники тендеру: організації або фізичні особи-підприємці, які мають досвід забезпечення проведення заходів для громадських організацій та благодійних фондів.

Звертаємо Вашу увагу на те, що УЖФ шукає кількох постачальників, які забезпечуватимуть проведення заходів у різних областях України. Перевага буде надана постачальникам, які можуть забезпечити проведення заходів в більше, ніж одній області.

Обсяг роботи та терміни: 

Передбачається, що після оголошення результатів тендеру, з кожним постачальником буде укладено договір, за яким протягом року постачальник забезпечуватиме проведення різноманітних заходів (конференції, тренінги, , зустрічі), а саме здійснить наступні роботи:  

-      Організація місця проведення заходу та необхідного обладнання (ноутбук, проектор, відеозв`язок, екран, фліпчарт тощо – за потреби);

-      Забезпечення харчуванням (кава-паузи, обіди, вечері) для учасниць/ків заходів;

-      Забезпечення проїзду учасниць/ків по місту, області (за потреби);

-      Забезпечення реєстрації учасниць/ків;

-      Забезпечення поселення учасниць/ків (за потреби);

-      Забезпечення компенсації проїзду учасниць/ків (за потреби);

-      Забезпечення необхідними канцтоварами (папір для фліпчарту, маркери, скотч, стікери, блокноти, ручки тощо – за потреби);

-      Друк роздаткових матеріалів (за потреби);

-      Організація фото- та відеозйомки (за потреби).

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • Досвід забезпечення проведення конференцій, тренінгів, семінарів, презентацій, робочих зустрічей та круглих столів, конференцій, навчальних поїздок тощо;
  • Досвід співпраці з громадськими організаціями та благодійними фондами.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг; 
  2. Попередній досвід постачальника у виконанні подібних завдань - список 5 організацій, яким було надано послуги з проведення заходів протягом останніх 2-х років.
  3. Для фізичних осіб-підприємців  - документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до 15 липня 2019 року включно із позначкою до теми листа «Конференц-послуги». 

ФАЙЛИ ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ:

Оголошення та форма тендерної пропозиції

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.