bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Docudays UA оголосив конкурс проектів документальної анімації
02.07.2019

Docudays UA спільно з Громадською спілкою «Українська анімаційна Асоціація «УАнімА» оголошує Всеукраїнський конкурс проектів документальних анімаційних роликів – «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою», заснованих на реальних життєвих історіях. Кінцевий термін подання конкурсних робіт – 31 липня 2019 р.

 Три переможці конкурсу отримають винагороду в сумі, еквівалентній 2500 євро, за умови реалізації проекту. Документальні анімаційні ролики стануть ефективним елементом Кампанії проти кібербулінгу, започаткованої фестивалем Docudays UA спільно з партнерськими організаціями. Мета кампанії – зменшити прояви кібербулінгу в українському суспільстві.

 Презентація анімаційних документальних роликів відбудеться під час Мандрівного фестивалю Docudays UA у грудні 2019 року. Також автори та авторки презентуватимуть ролики в березні 2020 року в Києві на Docudays UA та на сайтах і в соціальних мережах Громадської спілки «Українська анімаційна Асоціація «УАнімА» та партнерських організацій фестивалю Docudays UA, які беруть участь у Кампанії проти кібербулінгу.

 Конкурс відбувається в 2 етапи.

 І етап 

 1. 10 червня – 15 липня 2019 року: подання зголошення на участь у конкурсі. Зголошення потрібно надіслати в електронному вигляді на адресу співорганізаторки конкурсу Ксенії Шиманської – [email protected]. У назві листа необхідно вказати: «Зголошення на участь у конкурсі «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою». Лист повинен містити: коротке резюме, мотивацію, контакти (адреса, номер телефону).

 2. 15 – 20 липня – відбір учасників конкурсу.

 3. 20 липня – учасники конкурсу отримують реальні життєві історії переможців Всеукраїнського дитячого конкурсу письмових робіт «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою» для розроблення проектів документальних анімаційних роликів.

 ІІ етап

 1. 20 червня – 31 липня 2019 року: подання проектів на конкурс.

 2. 1 – 10 серпня: розгляд заявок членами журі.

 3. 10 серпня: оголошення переможців та переможниць на сайті Docudays UA. Для визначення переможців і переможниць Всеукраїнського конкурсу проектів документальних анімаційних роликів «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою» оргкомітет Docudays UA запросить компетентне журі. Склад журі буде оголошено не пізніше ніж 1 липня 2019 року.

 Умови конкурсу:

 - Проекти повинні бути розроблені на основі реальних життєвих історій переможців Всеукраїнського дитячого конкурсу письмових робіт «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою». 

 - Конкурсні проекти в електронному вигляді необхідно надсилати на електронну адресу співорганізаторки конкурсу Ксенії Шиманської – [email protected]. У назві листа слід вказати: «Проект для конкурсу «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою».

 - На конкурс приймаються тільки оригінальні авторські проекти. Для цього підписується лист-гарантія про те, що твір не порушує авторських прав.

 - На конкурс приймаються проекти для створення анімаційного документального ролика тривалістю від 1 до 2 хв.

 - Кінцевий термін подання конкурсних робіт – 31 липня (за датою відправлення електронного листа).

 Для участі в Конкурсі необхідно подати:

 - Розкадровку (історію в малюнках, яку б Ви хотіли втілити (мінімум 10 кадрів).

 - Опис стилю (мальований, ляльковий – кілька малюнків про те, як Ви це бачите).

 - Сценарій.

 - ОБОВ’ЯЗКОВО! Контактні дані (адреса, номер телефону учасника/учасниці конкурсу, e-mail) та письмова згода про використання персональних даних.

 - Якщо у Вас є ідея, де Ви будете це реалізовувати, то можете написати її в додатку до проекту. Якщо у Вас є команда, художник, то це буде перевагою.

 За додатковою інформацією прохання звертатися до Ксенії Шиманської, тел. (096)-580-55-00, електронна пошта [email protected]. «Українська анімаційна Асоціація «УАнімА» може проконсультувати на шляху пошуку ідей. Якщо Вам потрібні референси або технічні деталі, то Ви можете їх отримати за адресою: [email protected]. Обов’язково в темі листа вказуйте «консультація з конкурсу».

Проект реалізується за підтримки програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.