bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для молодих митців
11.06.2019

Мистецька резиденція ім.Назарія Войтовича (Nazar Voitovich Art Residence) відкриває конкурс для молодих українських митців на участь у серії міжнародних програм, що триватимуть протягом липня-вересня 2019 року.

Дві програми відбуватимуться в Україні:

- за участі 2х українських та 2х митців від партнерської організації  Schafhof – European Center for Art Upper Bavaria (Німеччина) у липні;

- за участі 2х українських та 2х митців від партнерської організації KAIR Kosice Artist in Residence (Словаччина) у серпні;

Третя відбудеться у Німеччині у вересні для двох резидентів з України у мистецькому центрі Schafhof.

До участі у конкурсі запрошуємо молодих митців, які зацікавлені у колаборації з колегами з Німеччини та Словаччини, практикують сучасні та традиційні медіуми, працюють з контекстами місць та громадами, зацікавлені попрацювати у сільській місцевості.

Дедлайни подачі заявок:
2.06.2019 – 15.06.2019 – УВАГА! очікуємо заявки на конкурс на участь в українсько-німецькій програмі

2.06.2019 – 20.06.2019 – очікуємо заявки на участь в українсько-словацькій програмі

2.06.2019 – 30.06.2019 – очікуємо заявки на участь у програмі у Schafhof – European Center for Art Upper Bavaria (Німеччина)

Митцям буде забезпечено проїзд, трансфер до резиденції, проживання в окремих кімнатах резиденції, триразове харчування, матеріали для роботи, підтримка куратора, контакт з локальною громадою, постпродакшн, виставки у Тернополі та Києві.

Кожна програма триватиме 1 місяць, у програмі кожен резидент погоджується взяти участь у одній публічні презентації, провести майстер-клас для місцевої громади, взяти участь у фінальній виставці, презентації.

Щоб подати заявку на участь в програмах в Україні, заповніть будь ласка коротку аплікаційну форму та прикріпіть посилання з правом доступу на Гугл Диск чи на файлообмінник (УВАГА! Перевірте чи файли будуть зберігатись більше 3-х тижнів) з наступними документами у форматі PDF

  • аплікаційна форма за посиланням тут
  • CV (творчу біографію), 
  • портфоліо з максимум 10 роботами чи проектами, або вкласти посилання в аплікаційну форму на свій сайт, 
  • мотиваційний лист, розкажіть чому вас зацікавила програма

Щоб подати заявку на участь в програмі у Німеччині

Надішліть на пошту куратора - [email protected] - наступні документи англійською у форматі PDF з темою листа «OPENCALLSCHAFHOF_ своє прізвище англійською»:

  • CV (творчу біографію), 
  • портфоліо з максимум 10 роботами чи проектами, з посиланням на свій сайт. 
  • мотиваційний лист, розкажіть чому вас зацікавила програма.

Більше деталей на сайті резиденції за посиланням https://nvair.art/konkursi/

Проект «NVAIR – Міжнародна програма обмінних резиденцій для молодих митців» громадської організації Конгресу Активістів Культури, що отримав підтримку у рамках програми НОРД Українського Культурного Фонду, покликаний розвивати мережу міжнародного партнерства інституцій для розвитку можливостей для українських молодих митців отримувати досвід роботи у міжнародних проектах та формування позитивного іміджу українського мистецтва та України в цілому за кордоном. Цілями програми є підвищення конкурентоспроможності українського мистецтва на світовому арт-ринку, створення успішних виставкових проектів, розвиток мистецьких практик для розвитку локацій та аудиторій для культурного туризму в Україні, розвиток платформи для міжкультурного діалогу.

NVAiR: Nazar Voitovich Art Residence

Керівник та куратор програми: Людмила Ничай

[email protected]

тел.: +380 95 3739231

Контакти

  • Керівник та куратор програми: Людмила Ничай https://www.facebook.com/ludmyla.nychay [email protected] тел.: +380 95 3739231

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.