bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер МОМ на оновлення компонентів дизайну та програмного забезпечення веб-сайту
06.06.2019

МОМ оголошує тендер на оновлення компонентів дизайну та програмного забезпечення веб-сайту панелі східного партнерства з питань міграції, мобільності та інтегрованого управління кордонами. Дедлайн - 20 червня 2019 року, 16:00.

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Представництво в Україні, з 27 травня 2019 року запрошує до участі в тендері компанії на оновлення компонентів дизайну та програмного забезпечення веб-сайту панелі Східного партнерства з питань міграції, мобільності та інтегрованого управління кордонами.

 Компанії, що висловили бажання брати участь у тендері, повинні надіслати свої комерційні пропозиції до 16:00, 20 червня 2019 р. (дати закриття тендеру) разом з пакетом тендерних документів (копії установчих документів, свідоцтва про державну реєстрацію, копія довідки про включення до ЄДРПОУ, копія свідоцтва платника податку, інформаційний листок постачальника (додається), кодекс поведінки постачальника МОМ (додається)  список та/або рекомендації найбільших клієнтів) на електрону адресу [email protected]. У разі, якщо розмір файлів комерційної пропозиції та супровідних документів постачальника перевищує 8 МБ, компаніям слід розмістити електронні версії документів, на відкритому сервісі файлового обміну (Dropbox, OneDrive тощо) та надіслати посилання на завантаження файлівУ темі листа із електронною комерційною пропозицією або посиланням для завантаження електронної версії пропозиції необхідно вказати:

UA1-2019-1577– [вкажіть назву учасника (без дужок)] – Електронна пропозиція

Тендерне оголошення містить наступні документи у додатку:

  • Технічна специфікація;
  • Стандартна форма контракту МОМ (Угоди-замовлення);
  • Інформаційний листок постачальника;
  • Кодекс поведінки постачальника МОМ.

При підготовці комерційної пропозиції необхідно також врахувати наступне:

  • Необхідно зазначити строки виконання робіт згідно переліку основних етапів робіт, але максимальний термін виробництва не повинен перевищувати 60 (шістдесят) робочих днів з дати підписання Угоди-Замовлення;
  • Комерційна пропозиція має бути засвідчена підписом уповноваженої особи та печаткою організації (за наявності).

Необхідно звернути увагу також на те, що ціни мають бути вказані в гривнях, без ПДВ. Пропозиції з ПДВ будуть відхилені.

Комерційна пропозиція повинна бути дійсною не менше 45 сорока п’яти календарних днів з дати закриття тендеру, про що повинно бути зазначено в комерційній пропозиції.

Однією з ключових вимог тендеру є готовність переможця повністю прийняти форму стандартного контракту (Угоди-замовлення) МОМ, про що має бути зазначено у комерційній пропозиції

Комерційні пропозиції, які не відповідають цим вимогам, не будуть враховані МОМ.

Просимо прийняти до уваги, що, у разі залучення компанією субпідряду, необхідно надавати повний пакет тендерної документації компанії-субпідрядника. 

Довідки за е-поштою [email protected]  (з вказівкою у темі листа: Запит щодо роз’яснень UA1-2019-1577, до уваги Віталія Кравченко).

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти будь-які пропозиції, відміняти процес відбору або відхиляти всі пропозиції в будь-який час до підписання Договору без жодних зобов’язань по відношенню до Постачальників товарів/послуг.

Тендерні документи можна завантажити нижче.

Контакти

  • http://iom.org.ua/ua/node/2801

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.