bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває конкурс історій успіху проектів соціальної дії «Активні Громадяни»
03.06.2019

До 5-річчя програми “Активні Громадяни” Британська Рада в Україні проводить конкурс історій успіху проектів соціальної дії.

  • Це історії важливих та дієвих проектів, придуманих та втілених у різних куточках України за підтримки програми “Активні Громадяни”. 
  • Це  історії про діалог у громадах для досягнення соціальних змін.
  • Це – історії активних громадян!

Знайомтеся з успіхами місцевих громад та голосуйте за історії, які вас найбільше вразили та надихнули — так ви підтримаєте активістів, які змагаються за додаткове фінансування, а можливо і знайдете натхнення для вашого власного проекту!

Ознайомтесь із усіма історіями на сторінці.

Голосування триває до 9 червня 2019 р. 23:59.

10 проектів-фіналістів конкурсу виграють поїздку на Фестиваль Активних Громадян на Волині 20-23 червня та позмагаються за додаткове фінансування у 30 000 грн та іншу підтримку!

У конкурсі беруть участь проекти соціальної дії, що демонструють позитивний вплив на соціальні зміни у громадах, сприяють налагодженню міжкультурного діалогу, залучають до участі різноманітні соціальні групи та сприяють досягненню цілей сталого розвитку.

В Україні глобальна програма Британської Ради “Активні Громадяни” працює з 2014 року і за цей час реалізовано понад 1050 проектів соціальної дії. Ці проекти охоплюють теми розвитку громад, інклюзії, безпеки, мистецтва, неформальної освіти, міжкультурних та діалогових ініціатив тощо. Дізнайтесь більше про програму та слідкуйте за конкурсами для нових проектів на сайті або фейсбук-сторінці Британської Ради в Україні. 

Спільний спецпроект програми “Активні Громадяни” Британської Ради та ІАЦ “Громадський Простір”.

Контакти

  • https://euprostir.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.