bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на організацію Міжнародного літнього табору зі сталого розвитку для старшокласників
28.05.2019

Організація «Вчителі за демократію та партнерство» оголошує  тендер на організацію проведення Міжнародного літнього табору 11-16 серпня для 50 старшокласників з України, Польщі та Молдови.

Неприбуткова організація «Вчителі за демократію та партнерство» у межах освітнього проекту “Make Your Future Self” (Збудуй своє майбутнє) оголошує відкритий тендер на організацію проведення Міжнародного літнього табору 11-16 серпня 2019 року для 50 учнів старших класів з України, Польщі та Молдови. Проект “Make Your Future Self” реалізується спільно з німецькою організацією ChildFund Deutschland та за фінансової підтримки німецького фонду довкілля Deutsche Bundesstiftung Umwelt DBU.

Вимоги до виконавців: наявність щонайменше річного досвіду надання подібних послуг, реєстрація в установленому законодавством порядку, мінімальна можлива ціна.

Кінцева дата подачі заявок: 15 червня 2019 року.

ВИКОНАВЕЦЬ МАЄ ЗАБЕЗПЕЧИТИ:

1) три приміщення на зазначені дати для проведення тренінгів для 20 осіб у кожному з можливістю роботи за столами, а також з мультимедійним обладнанням (проектор, екран, клікер; фліпчарт; папір для фліпчарту);
2) проживання для 60 осіб протягом 11-16 серпня 2019 року;
3) харчування впродовж зазначених дат (сніданок, обід, вечеря, два кава-брейки).

Перелік необхідних документів: реєстраційні документи, комерційна пропозиція, коротка інформаційна довідка про організацію та рекомендації (за бажанням). Зазначений перелік документів й запитання просимо надсилати до 15 червня включно на адресу: [email protected] (в темі листа – Тендер з логістики). 

Організація «Вчителі за демократію та партнерство» за 15 років діяльності реалізувала понад 40 всеукраїнських й міжнародних освітніх проектів за напрямами: освіта для сталого розвитку, громадянська і правова освіта, розвиток критичного мислення, учнівське соціальне проектування та інші. А також публікує і розповсюджує відповідну літературу. Організація працює з адміністраторами шкіл, вчителями, учнями.  Серед фінансових партнерів “Вчителі за демократію” з 2002 року: Street Law, Фонд «Інститут відкритого суспільства», Відділ преси освіти і культури посольства США, Міжнародний фонд «Відродження», Світовий банк, Freedom House, Посольство США, Посольство Нідерландів (програма МАТРА), Рада Європи, Шведський інститут, USAID.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.