bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Старт другого сезону премії «Жінки в науці»
28.05.2019

Запрошуємо жінок-науковиць подавати свої документи для участі в другому сезоні Премії «Для жінок у науці». Трьом переможницям буде присуджено грошові премії в розмірі 150 000 грн відповідно до Правил Програми.

Мета Премії сприяння збільшенню кількості жінок, які професійно займаються науковими дослідженнями у галузі STEM (наука, технології, інжиніринг та математика), та заохочення їхнього внеску в розвиток української науки. Організатор Премії — L’Oréal Україна, науковий партнер — Національна академія наук України, організаційний партнер — Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та ініціатива «Дівчата STEM». Українська Премія є частиною глобальної Програми Л’Ореаль — ЮНЕСКО і організовується під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО.

У Програмі можуть брати участь жінки, які професійно займаються науковими дослідженнями у галузі STEM (наука, технології, інжиніринг та математика) на території України в будь-якому державному вищому навчальному закладі, дослідницьких центрах цих закладів або Національній академії наук України. 

Учасниці мають відповідати таким умовам:

• є громадянками України;
• віком від 18 до 40 років включно на момент закінчення терміну подання заяв;
• наявність наукового ступеня;
• наявність публікацій у журналах, що індексуються в міжнародних наукометричних базах Scopus і/або Web of Science;
• соціальна активність задля популяризації науки. 

Для участі у Програмі потенційні Учасниці мають подавати заяви за встановленою формою через онлайн-платформу  www.forwomeninscience.in.ua з 25 квітня 2019 року до 25 червня 2019 року включно.

Кожна заява буде оцінена незалежним журі Програми, до складу якого входять експерти високого рівня з різних галузей науки, запрошені Організатором до участі. Рішення журі Програми щодо визначення Переможниць буде оголошено на офіційній урочистій церемонії у листопаді 2019 року (місце та точна дата нагородження будуть повідомлені Учасницям окремо). 

Контакти

  • (044) 292 02 48
  •  www.forwomeninscience.in.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.