bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на відбір надавача послуг технічного розробника сайту
22.05.2019

«Посилення системи захисту активістів» - реалізується у рамках спільного проекту Асоціації УМДПЛ та Мережі колективної безпеки «ЗахисТИ» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в рамках Transition Promotion Program. Дедлайн - 29 травня 2019 року.

Назва організації: Асоціація УМДПЛ та Мережа колективної безпеки “ЗахисТИ”

І. Обсяг послуг/робіт

1.

Узгодити з командою технічні вимоги та запити щодо функціоналу та вигляду сайту

2.

Прописати та узгодити календарний план розробки

3.

Технічно реалізувати даний сайт

4.

Протестувати, усунути технічні недоліки та віддати в експлуатацію

II. Термін надання послуг/виконання робіт:

Червень-липень 2019 року

IІІ. Умови здійснення оплати

Оплата послуг здійснюється щомісячно після їх надання та підписання договору та акта про надання послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг в рамках даного конкурсу, надавач послуг здійснює за власний рахунок.

ІV. Кваліфікаційні вимоги

Вимоги до учасників:

Підтверджуюча документація:

Портфоліо з попередніх розроблених сайтів, або ж хоча б досвід участі в командній реалізації сайтів на різних платформах

резюме або лист в довільній формі з описанням досвіду

Розуміння технічних вимог, необхідних для створення сайтів та розуміння і попередня наявність команди, здатної його зробити

лист в довільній формі з описанням досвіду та досвіду команди

Розуміння термінів роботи та необхідних даних для її початку

резюме або лист в довільній формі з описанням досвіду

Досвід тестування та користування вашими сайтами

контакт (мейл чи телефон) людини, котра може вас рекомендувати, або посилання на ваші сайти

V. Перелік документів, які необхідно подати:

Резюме або лист в довільній формі з описанням досвіду роботи, котрий релевантний до створення веб-пресурсів, контактний номер телефону чи електронну пошту людини, яка може вас рекомендувати та за наявності — скан-копія виписки та витягу з ЄДР чи для фізичних осіб — копію паспорту та ІНН.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою в темі листа «Розробник_сайту”

Термін подання документів:  до «29» травня 2019 р.,  реєстрація документів завершується о 23.59 29.05.2019.

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

ІV. Критерії оцінки:

Розробник сайту відбираються рішенням комісії із визначення переможця Організації. Відбір здійснюється на підставі загальної оцінки релевантного досвіду, спілкування з людиною, котра може вас порекомендувати та за необхідності — телефонної співбесіди шляхом індивідуального оцінювання кожним членом комісії відповідності кандидата заявленим у п. IV даного оголошення вимогам до розробника веб-ресурсу. Визначення переможця відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії Оголошення, тобто до 23.59 02.06. всі апліканти отримають відповіді. Після обрання переможця, копії всіх документів за даним конкурсом надсилаються Асоціації УМДПЛ на розгляд та затвердження. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.

ІІV. Умови розірвання договору про співпрацю.

У випадку невідповідності обсягів проробленої роботи відповідно до попередніх домовленостей, організація залишає за собою право відмовитися від співпраці з постачальником послуг та почати пошук нового розробника сайту. Повідомити про таке своє рішення організація має не менше, ніж за 2 тижні до не продовження договору про співпрацю. Підставою для розірвання договору про співпрацю можливе лише на підставах невиконання домовленостей та об’ємів роботи по розробці сайту, а також у випадку розкриття конфіденційної інформації і в жодному випадку не базується на расових, гендерних чи інших типах дискримінації.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.