bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс постерів до Дня Конфіденційності (відео)
19.01.2010

Координаційна Рада Євроклубів Кіровоградської області спільно з Центром Європейської Інформації обласної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського оголошує конкурс постерів до Дня Конфіденційності (Data Protection Day).

Загальна Декларація прав людини проголошує: Стаття 12. Ніхто не може зазнавати безпідставного втручання у його особисте і сімейне життя, безпідставного посягання на недоторканність його житла, тайну його кореспонденції або на його честь і репутацію. Кожна людина має право на захист закону від такого втручання або таких посягань. Метою Дня Конфідеційності є надання європейським громадянам можливості зрозуміти, які особисті дані збираються і обробляються, чому це відбувається, які права вони мають, щоб захистити себе. Вони також повинні бути інформовані про ризики, пов’язані з незаконною та неправильною обробкою їх особистих даних. Конфіденційність – це твоє право. Оберігаймо його!

Учасники: діти та молодь віком від 8 до 18 років. Допускається застосування різної техніки виконання. Розміри: аркуш формату А4. На оборотній стороні підписати прізвище, ім`я, вік учасника, навчальний заклад. Критерії оцінювання: розкриття тематики, художня майстерність, оригінальність.  

ПОСТЕР. Рекламний засіб у вигляді плаката, оголошення, афіші. // Рекламна інформація про певні товари, послуги, віддрукована на спеціальних плакатах, афішах.

Роботи будуть розміщені у виставочному залі Центру Європейської Інформації обласної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського. Найкращі роботи будуть надруковані у збірці „День Конфіденційності в Україні”.

Роботи надіслати до 31 січня 2010 року за адресою: 25006, м. Кіровоград, вул. Калініна, 36, т. 0522-32-15-81.


 

Контакти

  • Калюжна Маргарита Володимирівна
  • Координаційна Рада Євроклубів Кіровоградської області
  • [email protected]
  • 0522-32-15-81
  • http://euroclubkir.ucoz.ru/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.