bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Карітас-Спес» шукає парнерів для реалізаціх освітніх програм
16.05.2019

Релігійна місія Карітас-Спес в Україні оголошує конкурс на постачання послуг з розробки та впровадження навчальних програм в рамках проекту. Термін подачі тендерних пропозицій 24 травня 2019 

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії»

Провайдер з розробки та впровадження навчальних програм

Термін подачі тендерних пропозицій
24 травня 2019

Релігійна місія Карітас-Спес в Україні оголошує конкурс на постачання послуг з розробки та впровадження навчальних програм в рамках проекту 
Постачання послуг здійснюватиметься до кінця 2019 року на основі визначених та погоджених щомісячних планів робіт, які включатимуть, залежно від необхідності, таке: 
• аналітична, дослідницька, комунікаційна робота з моделювання та розробки навчальних програм, курсів та планів;
• розробка методології набору учасників із не менше 20 громад не менше 7 регіонів, підготовка тестових завдань для оцінки відповідності учасників навчань мінімальним критеріям для прийняття в набір на навчальні курси;
• постійна координація із викладачами у ході реалізації навчальних курсів та програм;
• встановлення та налагодження зовнішніх зв’язків із партнерськими організаціями та навчальними центрами, участь у залученні необхідного викладацького та експертного кадрового складу;
• розробка та участь у впровадженні програм з розвитку
• проведення заходів моніторингу та оцінки результатів навчальних проектів та програм, зокрема розробка методики проведення такого моніторингу;
• участь у розробці фінансового аналізу, довгострокового планування освітньої та просвітницької діяльності з метою досягнення;
• інші пов’язані послуги за домовленості між координатором та Карітас Спес;
УВАГА!!!
Релігійна місія Карітас Спес в Україні є виконавцем проекту , який реалізується за підтримки уряду Німечини та Фонду «Реновабіс».
В рамках проектів міжнародної технічної допомоги товари, роботи і послуги, що поставляються виконавцю проекту і оплачувані за рахунок коштів наданих донорами, відвантажуються (виконуються, постачаються) постачальниками такому виконавцю без нарахування ПДВ (див. п.197.11 ПКУ, Лист ДФСУ від 16.01.2016 р N 765/6 / 99-99-19-03-02-15 , Лист ГУ ДФС у м. Києві від 30.08.2016 № 19408/10/26-15-12-05-11).
Подаючи пропозицію на проведення заходу, Учасник тендеру, що є платником ПДВ, погоджується на включення в Договір типового положення про звільнення від ПДВ відповідно до Постанови КМУ від 15 лютого 2002 р. N 153 ( 153-2002- п ) «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», вартість таких товарів, робіт і послуг звільняється від податку на додану вартість. та з урахуванням роз’яснень, що містяться у Листі ДПС України № 4526/0/71-12/12-1017 від 27 вересня 2012 р. «Щодо інформаційних довідок». 
Вимоги до виконавців
Оцінка пропозицій відбуватиметься за наступними критеріями:
• Погодинна вартість роботи
• Досвід розробки та впровадження навчальних продуктів не менше 10 років;
• Наявність релевантних сертифікатів, дипломів тощо;
• Досвід роботи із спеціальними програмними інструментами у сфері навчання (наприклад, Moodle, Blackboard тощо)
• Досвід роботи у розвитку громад, зокрема мобілізації ініціативних громадян, засобами просвіти
Пропозиції повинні містити повну фіксовану ціну залученості координатора до роботи на погодинній основі. 
Разом з пропозицією просимо надіслати резюме тренерів (викладачів), приклади навчальних планів, участь у розробці яких претендент брав безпосередньо, рекомендації, а також інші документи та матеріали, які претендент вважає доречними. 
Повний пакет документів повинен містити:
• Скан-копію заповненої заявки на участь у конкурсному відборі, яку можна знайти за посиланням
• Резюме у довільному форматі, з описом відповідного досвіду та посиланнями на приклади робіт;
• Цінову пропозицію відповідно до вищезазначених вимог; 
Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:
• Довідку про реєстрацію платника податків;
• Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб; 
Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії:
• Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру;
Просимо надсилати пропозиції українською мовою, ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ, до 23:59 24 травня 2019 року за ел.адресою: [email protected]
Консультації з питань підгтовки пропозицій:
Руслан Краплич [email protected] тел (вайбер) 050 339 25 18

Оголошення конкурсу на посаду керівника навчальних програм!

Для виконання проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні» Карітас Спес в Україні за підтримки уряду Німеччини та Ф «Реновабіс» запрошує фахівця на посаду керівника навчальних програм з досвідом від 15 років для організації 6-и 2-денних семінарів-тренінгів зі стратегії «соціального менеджменту та «громадянської участі» », 3-х Літніх шкіл, 3-х форумів успішних історій соціальних служінь у громадах для 7-ми дієцезіальних дирекцій Карітас-Спес в Україні

Мета проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні» - створити та розвинути на базі дієцезіальних осередків Карітас-Спес 7 проектних команд для навчання активних мирян у не менше як 40 римсько-католицьких парафіях у сфері соціального управління проектами та благодійної діяльності.

Тренінги, літні школи та форуми необхідно буде провести протягом травня-жовтня 2019, 2020, 2021 років.

У кожному із заходів участь візьме близько 20-40 учасників – лідерів громадської думки, релігійних діячів, активістів місцевих громад і волонтерських груп.

Усі витрати щодо організації навчань, трансферту та покриття гонорарів для тренерів-консультантів бере на себе Карітас Спес в Україні.

У разі зацікавлення цією пропозицією просимо надіслати наступні документи, що складають пакет заявки:
• Персональне резюме (СV),
• Опис досвіду з організації навчальних подій,
• Перелік осіб\організацій, які можуть надати рекомендації щодо якості організації тренінгів і форумів (конференцій),
• Перелік проектів, які були організовані\брав участь претендент,
• Мотиваційного Листа щодо персональної зацікавленості.

Заявки слід направляти до 23:59 години 24 травня 2019 року на адресу: [email protected]

Консультації з питань підгтовки пропозицій:
Руслан Краплич [email protected] тел (вайбер) 050 339 25 18

Увага! Відбір претендентів здійснюється конкурсною комісією, рішення якої буде повідомлено претендентам не пізніше 03 червня 2019 року. 
Відібрані конкурсною комісією кандидати будуть запрошені на співбесіду, яка буде завершальним етапом відбору, перед оголошенням остаточного результату.

Запрошуємо до партнерства тренерів-консультантів!

Для виконання проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні» Карітас Спес в Україні за підтримки уряду Німеччини та МБФ «Реновабіс» запрошує тренерів-консультантів з досвідом від 7 років для проведення 6-и 2-денних семінарів-тренінгів зі стратегії «соціального менеджменту» та «громадянської участі» для 7-ми дієцезіальних дирекцій Карітас-Спес в Україні


Мета проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні» - створити та розвинути на базі дієцезіальних осередків Карітас-Спес 7 проектних команд для навчання активних мирян у 40 римсько-католицьких парафіях у сфері соціального управління проектами та благодійної діяльності

Тренінги необхідно буде провести протягом травня-жовтня 2019, 2020, 2021 років.

У кожному з тренінгів участь візьме близько 20 учасників – лідерів громадської думки, релігійних діячів, активістів місцевих громад і волонтерських груп.

Усі витрати щодо організації навчань, трансферту та покриття гонорарів для тренерів-консультантів бере на себе Карітас Спес в Україні.

У разі зацікавлення цією пропозицією просимо тренерів-консультантів надіслати наступні документи, що складають пакет заявки:
• Персональне резюме (СV),
• Програми курсів вищезгаданої тематики,
• Перелік осіб\організацій, які можуть надати рекомендації щодо якості тренінгів і консультацій,
• Перелік проектів, які були організовані\брав участь претендент,
• Кошторис кожного із запропонованих тренінгів,
• Мотиваційного Листа щодо персональної зацікавленості (та\або зацікавленості організації, від імені якої виступає тренер-консультант).

Заявки від тренерів-консультантів слід направляти до 17:50 години 24 травня 2019 року на адресу: [email protected]

Консультації з питань підгтовки пропозицій:
Руслан Краплич (Ruslan Kraplych) [email protected] тел (вайбер) 050 339 25 18

Увага! Відбір тренерів-консультантів здійснюється конкурсною комісією, рішення якої буде повідомлено претендентам не пізніше 03 червня 2019 року. 
Відібрані конкурсною комісією тренери-консультанти будуть запрошені на тренерську майстерню для обміну досвідом та узгодження методики у проведенні тренінгів та наданні консультацій.

Контакти

  • Консультації з питань підгтовки пропозицій: Руслан Краплич (Ruslan Kraplych)
  • [email protected]
  • тел (вайбер) 050 339 25 18

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.