bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір тренерів/ок, які спеціалізуються на темі захисту прав людини та ґендерної рівності
24.04.2019

Український жіночий фонд оголошує тендер на відбір в команду тренерів/ок, які працюватимуть в громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей.

Український жіночий фонд оголошує тендер на відбір в команду тренерів/ок, які спеціалізуються на темі захисту прав людини та ґендерної рівності.  

Планується, що тренерська команда буде працювати з групами  мобілізованих жінок та чоловіків, які зазнають множинних форм дискримінації в 36 громадах трьох областей України, в тому числі в декількох громадах, які розташовані на лінії зіткнення:

Донецька область: Сіверська ОТГ, Олександрівська ОТГ, Соледарська ОТГ, Ольгинська ОТГ, Новодонецька ОТГ, Волноваська ОТГ, Хлібодарівська ОТГ, Званівська ОТГ, Добропільська ОТГ; Очеретинська, Дружківська, Торецька, Курахівська, Великоновосельківська громади та місто Красногорівка.

Луганська область: Лозно-Олександрівська ОТГ, Привільська ОТГ, Гірська ОТГ, Новоайдарська ОТГ, Біловодська ОТГ, Щастинська ОТГ, Шульгинська ОТГ; Кремінська, Золотівська, Широкинська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Станично Луганська, Рубіжанська громади.

Запорізька область: Біленьківська ОТГ, Комишуваська ОТГ, Остриківська ОТГ, Комиш-Зорянська ОТГ, Гірсівська ОТГ.

Для УЖФ питання безпеки команди, яка працює на сході країни, є пріоритетними, тому у разі виникнення небезпеки для перебування в громадах на лінії зіткнення, організацію тренінгів для цих громад буде перенесено на безпечну територію.

Проект передбачає проведення одноденних тренінгів (відповідно до розробленого тренінгового модуля) за кластерним принципом (2-3 тренінги поспіль).

Тренери/ки повинні мати досвід проведення тренінгів із заявленої теми, говорити доступною для цільової аудиторії мовою, наводити приклади прийняття рішень на основі прав з українського досвіду, моделювати ситуації з прив’язкою до місцевого контексту, розумітися на перевагах впровадження реформи децентралізації та особливостей перехідного періоду для впровадження правозахисних підходів. Володіти інтерактивними методами навчання.

Для участі в тендері необхідно надати:

-          Резюме з контактами (адреса, телефон, електронна пошта) та сертифікати, що підтверджують тренерську кваліфікацію;

-          Порядок денний одноденного тренінгу із захисту прав людини та ґендерної рівності;

-          Посилання на відгуки та рекомендації (обов’язково) від двох осіб.

Тренінг має включати, але не обмежуватися, наступними тематичними блоками:

-          Поняття «Права людини»: визначення, основні цінності, характеристики;

-          Реалізація прав людини та її основних свобод;

-          Ґендерна рівність, лідерство та уповноваження в контексті реалізації прав людини;

-          Міжнародні та регіональні стандарти з  прав людини;

-          CEDAW як базовий документ із запобігання та протидії дискримінації;

-          Цілі розвитку тисячоліття.

Початок першого циклу тренінгів заплановано на другу половину травня.

Просимо надсилати пакет документів для участі у тендері до 12:00 13 травня 2019 року на електронну адресу [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.