bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр «Ейдос» оголошує тендер для постачальників послуг з організації навчальних заходів
18.04.2019

Центр «Ейдос» оголошує тендер для постачальників послуг з організації навчальних заходів для забезпечення проведення школи «Агенти змін.Діти».

Мета тендеру: обрати постачальника послуг з організації навчальних заходів.

Учасники тендеру: фізичні особи-підприємці, які мають досвід організації та здійснюють відповідну діяльність згідно КВЕД (82.30).

Обсяг роботи та терміни: передбачається, що постачальник послуг забезпечить проведення школи «Агенти змін.Діти» в період з 10-13 червня 2019 року для 30-ти учасників віком 13-16 років та 11 тренерів в м. Київ в рамках проекту  «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту».

Проект «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» реалізують: Центр політичних студій та аналітики «Ейдос», Національний Центр «Мала Академія Наук України», Благодійний фонд «Агенти змін», Молодіжна ініціатива «Серце в долоньках» за фінансової підтримки Фонду Демократії ООН (UNDEF).  

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

-        досвід організації тренінгів, семінарів, презентацій, робочих зустрічей та круглих столів, конференцій, навчальних поїздок тощо;

-        досвід співпраці з громадськими організаціями та благодійними фондами.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

-        тендерну пропозицію, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг;

-        для фізичних осіб-підприємців обов’язковою умовою є надання: копії виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (ЄДР), копії витягу з ЄДР із зазначенням КВЕД, копії свідоцтва платника єдиного податку.

Пропозиції та копії документів потрібно надсилати за адресою [email protected]  до 7-го травня 2019 року включно із зазначеною темою листа «Відкритий конкурс на закупівлю послуг з організації навчального заходу».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.