bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь між вибором: рік 2010. Стань автором спецвипуску!
02.01.2010

«Молодь між вибором: рік 2010» - спецвипуск, який включає в себе авторські колонки, аналітичні матеріали, оціночні судження щодо процесу розвитку студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій, молодіжних партійних організацій, молодіжного руху і різного рівня молодіжних рад, конгресів, альянсів тощо у 2010 році. Окремий розділ – молодіжна інформаційна політика та молодіжні ЗМІ. Країна отримує нову владу і цілком можливо, що зміниться молодіжна політика держави в цілому.

Попереду вибори до районних рад, прийняття змін до Закону України «Про освіту» (щодо внесення змін про студентське самоврядування) – все це і багато іншого, безсумнівно, впливає на розвиток молоді та молодіжного руху. Випуск газети «Молодь між вибором: рік 2010» - це прогноз на 2010 рік, модель розвитку молоді в 2010 році.  

Автори, дописувачі: авторами випуску стануть керівники громадських організацій, рухів, рад і т.д., громадські діячі, волонтери, що впливають на молодіжний рух, та волонтери, що певний час працюють в молодіжній сфері та мають свій альтернативний погляд на поставлене питання: «Молодь між вибором: рік 2010».  

Вимоги: матеріал має містити до 1 тис. знаків, надрукований 14 шрифтом Times New Roman, інтервал – 1,5. Матеріал надсилається на електронну адресу [email protected] (обов’язково вказуйте ПІБ, назву організації, якщо представник організації). Останній строк подачі – 11 січня 2010 року.

Матеріали, що не попадуть у спецвипуск будуть друкуватись у наступних випусках газети, або будуть укомплектовані у випуск «Молодь між вибором: рік 2010. Дубль 2» (дата випуску – 25 січня 2010 року). Матеріали будуть добиратись редакторами по критеріям: актуальність, доцільність, можливість і обґрунтованість розвитку запропонованого сценарію.

Ми не беремось передбачати, як проведе молодь 2010 рік. Ми лише прогнозуємо, як все може статись в рік 2010 – рік молоді між вибором.

Редактор випуску:
Дмитро Раімов (Перший заступник голови Студентської ради при голові Голосіївської районної у м. Києві держаної адміністрації і ради з питань зв’язків з громадськістю та інформації. Контактна інформація: (063) 74 8888 4, e-mail: [email protected] Інформація про видання: газета «Студентська думка» (Свідоцтво про державну реєстрацію КУ № 494 – 133Р від 14.04.2009). Випускається управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської у м. Києві РДА та є газетою Студентської ради при голові Голосіївської районної у м. Києві держаної адміністрації і ради.

Наклад спецвипуску – 10 тис. примірників. Кількість сторінок – 4. Формат – А3. Розповсюдження – 15 вищих навчальних закладів Києва, чисельністю студентів денної форми навчання від 8 тисяч. Дата виходу спецвипуску: 18 січня 2010 року.

Додатково в соц.мережі:

Оф.група проекту - http://vkontakte.ru/club14224216

Д.Раімов - http://vkontakte.ru/id10688103

Контакти

  • Дмитро Раімов
  • Студентська рада Голосієва

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.