bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на розроблення онлайн ресурсу на основі відкритих даних
21.03.2019

Громадська організація «Центр журналістських розслідувань «Сила правди» (м. Луцьк) приймає цінові пропозиції на розроблення онлайн ресурсу на основі відкритих даних.

Центр журналістських розслідувань «Сила правди» реалізовує проект «Створення бази приватизованої і орендованої комунальної нерухомості Луцька» підтриманий Міжнародним фондом «Відродження». В рамках проекту передбачено розроблення сайту, на якому буде розміщена база даних комунальної нерухомості Луцька.

Основне призначення онлайн ресурсу: представлення інформації про комунальну нерухомість Луцька у зручному для аналізу та опрацювання вигляді. На ресурсі повинна бути представлена функція контекстного пошуку, сортування інформації за різноманітними параметрами, представлення картографічних даних, а також підключений модуль аналітики.

Інформація на сайті буде базуватися на інформації із трьох джерел відкритих даних (актуальний реєстр комунальної нерухомості Луцька, реєстр майна, яке перебуває в оренді та реєстр майна, яке приватизоване), можливість періодичного оновлення яких також повинна бути передбачена на ресурсі. Зразок даних додається у прикріпленому файлі.

Детальна концепція ресурсу у прикріпленому документі.

Терміни надання послуги: 01.04.2019 - 31.05.2019

Кінцевий термін подання пропозицій - 27.03.2019

Цінові пропозиції або запитання для уточнення можна надсилати на електронну адресу: [email protected] із зазначенням у темі листа: “Конкурс на розробку онлайн-ресурсу”.

Запитання щодо конкурсу можна поставити за телефоном: +380951597813

До цінової пропозиції необхідно надати (у вигляді лінку або належно завіреного договору про надання послуг) щонайменше 1 приклад розробленого сайту такого ж класу та подібного функціоналу. Обрання розробника відбуватиметься шляхом аналізу поданих цінових пропозицій та прикладів подібних виконаних проектів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.