bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на цінову пропозицію на підтримку та розвиток мобільного застосунку «Твоє пр@во»
12.03.2019

ГО «Донбас СОС» запрошує Постачальників надати цінові пропозиції на підтримку та розвиток мобільного застосунку «Твоє пр@во». 

ГО “Донбас СОС” запрошує Постачальників надати цінові пропозиції на підтримку та розвиток мобільного застосунку «Твоє пр@во» (надалі Послуга) для проекту “Підтримка та розвиток мобільного застосунку «Твоє пр@во» в частині захисту прав населення, постраждалого від конфлікту на Сході України” за наступними параметрами:

Під підтримкою та розвитком мобільного застосунку ми розуміємо:

розробку технічної архітектури застосунку та його дизайну, технічну розробку змін відповідно до визначених завдань, розширення функціональних можливостей, що включає але не обмежується  налаштування основного і вторинного “лейуату”, реалізацією стартового сегменту (блоку), розділів, а також технічною підтримкою та менеджментом, іншими завданнями, що передбачаються  Специфікацією, що додається.

За посиланням ви можете ознайомитись з актуальним зовнішнім виглядом та технічними характеристиками мобільного застосунку на сьогодні:

Play Market: https://play.google.com/store/apps/details?id=undp.idev.bz&hl=ru

Apple Store:

https://itunes.apple.com/ru/app/%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%94-%D0%BF%D1%80-%D0%B2%D0%BE/id1391599394?mt=8

Мобільний застосунок повинен працювати на платформах: IOS (починаючи з 8.0. та вище), Android (починаючи з версій 5.0. та вище) та передбачати можливість його скачування за посиланням QR - коду.

Режими роботи мобільного застосунку:  онлайн та офлайн.

Етапи розвитку мобільного застосунку:

  1. Підготовка Технічного Плану оновлення.
  2. Розробка архітектури застосунку та його дизайну.

(в тому числі, формат зображення, що використовуються у мобільному застосунку, із високою роздільною здатністю – для  використання в інформаційних та рекламних матеріалах).

  1. Тестування застосунку
  2. Повне оновлення та запуск застосунку

-          кількість блоків не менше 5-ти ;

-          кількість розділів не менше 70-ти;

-          кількість категорій не менше 250-ти.

  1. Технічна підтримка та менеджмент застосунку

 

Місто надання Послуги:

м.Київ

Оплата:

безготівковий розрахунок, відстрочка початкового платежу на 2 місяці,  подальша оплата частинами, починаючи з кінця квітня, останній платіж - до кінця березня 2020 року

Термін реалізації Послуги: до 19.02.2020 року 

-підготовка Технічного плану оновлення до 20.04.2019 року

- виконання основних робіт до 20.06.2019 року

- управління проектом та технічна підтримка на всіх етапах, координація роботи команди, комунікація до 19.02.2020

Постачальник Послуг обов’язково має бути зареєстрований юридичною особою (Фізичні особи - підприємці не розглядаються)  та забезпечити фахівців в достатній кількості, необхідній для виконання завдань Проекту.

Усі постачальники, які працюють з ГО “Донбас СОС” повинні дотримуватись високих етичних стандартів, поважати та дотримуватись основних прав людини, не використовувати дитячу працю. ГО “Донбас СОС”залишає за собою право відхилити пропозиції постачальників, які не дотримуються цих стандартів.

Пропозиції приймаються за наступною Формою комерційної пропозиції Постачальника (див.Специфікація).

Просимо вказати цінову пропозицію виходячи з вищенаведеного запиту по обсягу. Цінова пропозиція повинна бути актуальною не менше 20 днів. Остаточні ціни будуть зафіксовані у договорі з Постачальником послуг , які діятимуть протягом всього строку реалізації проекту і не можуть бути змінені.

Пропозиції у вигляді заповненої Форми комерційної пропозиції Постачальника (має містити підпис уповноваженої особи та печатку)надсилайте на електронну адресу[email protected] з темою листа “Пропозиція на підтримку та розвиток мобільного застосунку «Твоє пр@во»”.

 Разом з Формою комерційної пропозиції Постачальника обов’язково необхідно направити:

1. Копії реєстраційних документів Виконавця.

2. Супровідний лист зі стислою інформацією про діяльність Виконавця:

-          кількість років на ринку IT-послуг (за можливості надати перелік Замовників, яким надавались/ються Послуги та їх контактні дані);

-          перелік проектів організації (додати посилання на втілені проекти та ті що реалізуються наразі);

-          резюме членів команди та/або організації в цілому.

Пропозиції приймаються до 12:00 год. за Київським часом 20.03.2019.

Просимо дуже уважно ознайомитись з цим Запрошенням до участі в тендері та його Додатками. Недотримання процедур, описаних в ньому, призведе до дискваліфікації в ході оцінки пропозицій.

Пропозиції, надіслані після крайнього терміну подачи, розглядатися не будуть. Пропозиції, надані не за Формою комерційної пропозиції, із наданим неповним переліком документів, або пропозиції, які не відповідають умовам цього Запиту, розглядатися не будуть.

Для відбору Постачальників послуг ГО «Донбас СОС» буде використовувати наступну шкалу критеріїв для оцінки пропозиції

-Ціна: 40%

-Досвід виконання проектів: 60%

Під досвідом виконавця ми розуміємо: тривалість роботи організації,  кількість реалізованих Проектів, а також наявність втілених Проектів (що стосуються мобільних застосунків).

Під досвідом членів команди ми розуміємо: досвід та тривалість роботи всіх членів команди та кожного окремо, кваліфікацію та професійні навички. Тому просимо надати резюме усіх членів команди, які планують реалізовувати данний Проект.

Контакти

  • http://www.donbasssos.org/contacts_ru/ [email protected] 0 800 309 110 Донцев Дмитро
  • Адреса: 03680 м. Київ вул. Ділова буд. 5А

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.