bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з технічного аналізу та обґрунтування підготовки ТЕО
19.02.2019

Громадська організація Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу», в рамках проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки», оголошує Конкурс з технічного аналізу та обґрунтування підготовки ТЕО, з метою залучення пільгового кредитування та грантового фінансування проектів модернізації водопостачання та водовідведення серед малих та середніх громад України з чисельністю населення не більше 100 тис. мешканців.

Хто може взяти участь: Органи місцевого самоврядування: міські ради та міські об’єднані територіальні громади України, які приєдналися до проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки».

Мета конкурсу: Відбір 7-ми муніципалітетів, які мають плани до реалізації інфраструктурних проектів з модернізації водопостачання та водовідведення в своїх громадах та проведення за рахунок проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки», експертної аналітики та підготовки заявки на фінансування.

Вимоги до учасників конкурсу: Місто або ОТГ з фактичною кількістю населення не більше 100 тис. жителів (за результатами останнього перепису населення), яке приєдналося, або планує приєднатися до Меморандуму про співпрацю в інноваційній та науково-виробничій сфері. Можливість надання інформації для проведення інвестиційних розрахунків в межах концепції залучення нових технологій, ефективного та ощадливого використання водних та енергетичних ресурсів, надання якісних послуг, підвищення енергетичної безпеки, захисту довкілля, забезпечення сталого розвитку громад.

Кінцевий термін подачі заявок: 25 березня 2019 року, 16 год. 00 хв. Пріоритети будуть надаватися учасникам, які мають готовність до просування партнерських проектів сталого розвитку в галузі:

  • енергобезпеки та диверсифікації джерел енергії, зменшення витрат енергоносіїв;

  • збереження довкілля, благоустрою територій;

  • енергозбереження на об’єктах комунальної власності;

  • модернізації технологій у житлово-комунального секторі та використання альтернативних джерел енергії;

  • організації партнерства «громада-бізнес-влада»;

  • стратегічного планування, комплексної оцінки середовища, адаптації та пом’якшення наслідків зміни клімату;

  • відновлення енергії та виробництва енергії з відходів;

  • впровадження комплексних заходів скорочення витрат.

Роботи по розробці проектної аналітики та кредитна, або грантова, заявки будуть підготовані експертами – учасниками проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки».

Умови участі:

Учасник конкурсу надає заповнену аплікаційну форму (формат Word) та її сканкопію з підписом Голови громади і печаткою (формат PDF).

Всі матеріали надсилати на е-пошту громадської організації: [email protected]

У темі листа вказати: konkurs_water_назва громади

Контакти

  • Тел. для довідок: 095 3172447; 098 2903636 Руслан Щербаков

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.