bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс консультантів з соціального підприємництва для конкурсу Diamond Challenge
25.01.2019

Оголошується конкурс для проведення навчальних онлайн-консультацій з соціального підприємництва для підлітків 14-18 років. 

Для проведення навчальних онлайн-консультацій з соціального підприємництва для підлітків 14-18 років, , БФ «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» запрошує кваліфікованих експертів.

Мета: надати консультаційно-менторську підтримку школярам у доопрацюванні їх розроблених проектів соціального бізнесу та підготувати команди фіналістів до пітчингу перед журі та гостями заходу під час Національного відбору конкурсу Diamond Challenge Ukraine* 14-15 березня 2019 року.

Цільова аудиторія: школярі 9-11 класів (10 команд по 2-4 особи) 

Дати проведення консультаційних сесій в режимі онлайн: з 10 лютого до 28 лютого по 2 години на кожну команду (загалом 20 годин). 

 Просимо надсилати пакет документів в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected] з темою листа DC_SocialBusiness до 8 лютого 2019 року включно.

Пакет документів має включати:

1) Резюме тренера, де буде вказано попередній досвід за напрямом соціального підприємництва, а також рівень знання англійської мови (не нижче рівня В2 – Upper-Intermediate).

2) Фінансова пропозиція в довільній формі (необхідно вказати вартість однієї години роботи в грн).

3) 2-3 рекомендації.

4) Підтвердження реєстрації як суб’єкта підприємницької діяльності (бажано).

 * Конкурс Diamond Challenge Ukraine for High School Entrepreneurs 2018/19 реалізується Благодійним фондом ICEPP в рамках проекту School of Young Entrepreneurs and Social Innovators за підтримки Посольства США в Україні у партнерстві з Університетом Штату Делавер, Міністерством Молоді та Спорту України та Peace Corps Ukraine. 

 Детальніше про проект за посиланням icepp.org.ua/proekti-icepp/item/95-diamondchallengeua.html.

Контакти

  • Nataliia Shkurka

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.