bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення дослідження
12.12.2018

ГО «Ла Страда-Україна» та Міжнародна Організація з Міграції впроваджує проект «Адвокація для покращення реагування держави та політики з протидії торгівлі людьми».

Короткий опис проекту:

Мета проекту «Адвокація для покращення реагування держави та політики з протидії торгівлі людьми» полягає у вивченні відповідності заявлених державою заходів  їх виконанню, виконанню міжнародних зобов’язань, виявленні вузьких місць у реалізації зобов’язань або законодавства, розробці рекомендацій для здійснення конкретних завдань та стратегічних цілей. Даний проект спрямований на адвокації змін у профілактичній або правовій забезпеченості.

Одним з пунктів проекту є дослідження ролі громадських організацій в протидії торгівлі людьми.

 Вид послуг:

1       Підготовка та проведення дослідження.

2       Звіт дослідження українською мовою.

3       Надання рекомендацій та пропозицій щодо покращення політики впливу громадських організацій на роботу державних органів та політику держави.

4       Надання рекомендацій та пропозицій щодо покращення політики держави стосовно роботи громадських організацій.

Тема: Зміна ролей у світі, що змінюється: аналіз ролі громадських організацій в діяльності з протидії торгівлі людьми (Changing roles in a changing world: analysis of current roles of NGOs in anti-trafficking sphere)

Мета дослідження: Метою дослідження є доведення або спростування важливості роботи громадських організацій, аналіз ролі громадських організацій у виявленні проблем, адвокації змін, попередженні торгівлі людьми та, можливо участі в судових/адвокаційних процесах, реабілітації та реінтеграції постраждалих від торгівлі людей.

В даному дослідженні передбачається аналіз роботи та ролі громадських організацій, їх залученість  у протидію торгівлі людьми, аналіз співпраці з державними структурами, отримання державної підтримки на діяльність НУО та розгляд цієї  діяльності. Дослідження передбачає виявлення впливу неурядових громадських організацій на політику держави.

Дослідження також передбачає короткий огляд ролі НУО в світі та тенденцій у залученні їх до роботи у протидії торгівлі людьми (громадських організацій, які працюють у цій сфері в інших країнах, на прикладі звітів до ГРЕТА).

Завдання:

-        Проаналізувати роль, яку займають/виконують неурядові організації в Україні в сфері протидії торгівлі людьми (попередження, надання допомоги, моніторинг, адвокація тощо).

-        Виявити тенденції, проблеми, виклики, перспективи для діяльності НУО в Україні в цій сфері.

-        З’ясувати чи має робота громадських організацій вплив на політику держави стосовно протидії торгівлі людьми. З якими громадськими організаціями співпрацюють державні органи? Яким чином та в яких напрямках?

-        Дослідити як ситуація в Україні співвідноситься з висновками існуючих досліджень щодо ролі/діяльності НУО в світі.

-        Визначити тенденції щодо ролі НУО в інших країнах, які можна прослідкувати по аналізу звітів ГРЕТА (по різних країнах)        

Методи збору інформації:

  • Кабінетні дослідження.
  • Напів-структуроване поглиблене інтерв’ю з представниками громадських організацій.
  • Напів-структуроване поглиблене інтерв’ю з представниками державних інституцій.
  • Інтерв’ю з представниками масс-медіа.
  • Аналіз документів.
  • Аналіз досліджень.
  • Аналіз звітів до ГРЕТА за 2016-2018 роки.

Час проведення дослідження: 01 лютого 2019  – 30 березня  2019

Час проведення тендеру: 1 листопада 2018 - 10 січня 2019 р.

 Перелік документів, які мають бути надані:

  • Цінова пропозиція, включаючи перелік основних видів послуг, що надаються учасником тендеру, із зазначенням їх стандартної вартості;
  • Свідоцтво про державну реєстрацію та/або Виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та витяг з єдиного державного реєстру підприємств, організацій та установ;
  • Підтвердження що учасник має необхідний досвід, кваліфікацію і можливості для поставки  послуг, які є предметом  закупівлі, і підтверджуючі документи, такі як список раніше виконаних проектів, резюме персоналу/керівництва із зазначенням їх досвіду, сертифікати персоналу про проходження тренінгів, рекомендаційні листи і т.д.:
  • Підтвердження що учасник має достатні показники фінансово-господарської діяльності, які свідчать про його платоспроможності та фінансової стійкості;
  • Підтвердження що учасник не має заборгованості по податкам, не являється стороною відкритого судового процесу,  не включений до участі в терористичних актах та/або кримінальній діяльності, і не має відношення до осіб та /або організацій, які приймають участь в терористичній або кримінальній діяльності.
  • Засвідчення про нездійснення антикорупційних дій;
  • Згода на збір та обробку персональних даних;
  • Інші документи, які на думку учасника будуть корисними для прийняття рішення.

Комерційні пропозиції на участь у тендері приймаються в роздрукованому вигляді за поштовою адресою: 03113, м. Київ, а/с 26, Громадська організація «Ла Страда-Україна»  та за електронною адресою [email protected]  з поміткою «Tender La Strada».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.