bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на створення відеоролика
05.11.2018

Громадська організація «Життя» оголошує тендер на розробку короткого відеоролика на тему відмови від куріння (соціальна реклама). 

Громадська організація «Центр громадянського представництва «Життя» оголошує тендер на розробку відеоролика на тему відмови від куріння (соціальна реклама). До тендеру запрошуються креативні команди та компанії, які мають досвід у створенні відеороликів, у т.ч. на соціальну тематику, можуть запропонувати цікаві рішення та здатні працювати за визначеним планом. Кінцевий термін для подачі пропозицій - 15 листопада 2018 р. (18:00 за Київським часом).

Громадська організація «Центр громадянського представництва «Життя» у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України та Всесвітньою організацією охорони здоров’я реалізує ініціативу зі створення та підтримки національного сервісу з надання допомоги у припиненні куріння. Сервіс складається з «гарячої» телефонної лінії 0-800-50-55-60 та професійного веб-сайту www.stopsmoking.org.ua. Він розпочав роботу у червні 2017 року і з того часу понад тисячу курців отримали допомогу у відмові від куріння.

Мета відеоролика: мотивувати курців відмовлятися від куріння та звертатися по професійну допомогу на національний Сервіс з надання допомоги у припиненні куріння. 

Вимоги щодо створення відео за посиланням.

Терміни виконання:

подання пропозицій - 15 листопада 2018 року (до 18:00);

рішення щодо переможця - до 22 листопада 2018 року;

виготовлення та затвердження відеоролика - до 20 грудня 2018 року.

Пропозиції приймаються українською мовою на електронну адресу [email protected].

В темі листа просимо вказати: Конкурс_відеоролик_назва організації

За додатковими питаннями можна звертатися за телефоном: 050-913-70-58 (Катерина).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.