bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на посаду консультанта
23.10.2018

Оголошується конкурс на посаду консультанта (часткова зайнятість)  з надання технічної допомоги експертам та консультантам представникам НУО проекту.

Благодійна організація «Світло надії» спільно з Благодійною організацією «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» оголошує конкурс на посаду консультанта (часткова зайнятість)  з надання технічної допомоги експертам та консультантам представникам НУО проекту, який спрямований на посилення спроможності НУО ефективно впроваджувати заходи для подолання епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу в перехідний період від донорського фінансування до коштів місцевих бюджетів.

Проектом передбачена надання послуг експертам та консультантам представникам НУО проекту з 6 областей: Запорізька,Кіровоградська, Миколаївська,Одеська, Херсонська та Черкаська.

Завдання в рамках надання послуг:

  • надання консультативної допомоги у розробці пакету документів необхідного для проходження процедури закупівлі послуг за бюджетні кошти в зазначених регіонах проекту;

  • супровід процесу закупівель послуг  за бюджетні кошти;

  • надання консультативної допомоги регіональним-представникам НУО у підготовці звітності в рамках виконання послуг за бюджетні кошти в регіонах проекту;

  • організація візитів з обміну досвідом регіональних консультантів-представників НУО разом з представниками влади у рамках Проекту;

  • складання звітів за результатами візитів з технічної допомоги регіональних консультантів-представників НУО разом з представниками влади та надання експертної допомоги.

Вимоги до кандидатів:

  • Знання правил і процедур та досвід проведення закупівель соціальних послуг.

  • Досвід надання технічних послуг, зокрема у проектах у сфері громадського здоров’я.

  • Досвід роботи з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

  • Досвід розробки нормативно-правових документів.

  • Досвід супроводу закупівель послуг для подолання епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу в перехідний період від донорського фінансування до бюджетного.

  • Готовність до відряджень.

Термін виконання робіт: жовтень 2018 – вересень 2019 року.

Зацікавлених кандидатів, просимо надсилати резюме з мотиваційним листом до 18:00 02 листопада 2018 року на електронну адресу: [email protected]. У листі вкажіть Ваші мотивації, відповідний професійний досвід та бажаний гонорар за надання послуг. У темі листа обов’язково зазначте назву посади – консультант  з надання технічної допомоги експертам та консультантам представникам НУО проекту HealthLink (1.2).

На співбесіду буде запрошено тільки кандидатів, які пройдуть попередній відбір. Співбесіда відбудеться в період з 03-04 листопада 2018 року, дистанційно.

У разі виникнення запитань звертайтесь, будь ласка, до керівника проекту Романа Дрозда, тел. 050 527-87-55 або [email protected].

Остаточне визначення переможців, які будуть залучені до реалізації проекту, відбудеться не пізніше 05 листопада 2018 року. До процесу визначення будуть залучені представники БО «Світло надії» та співробітники БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ». Результати конкурсу будуть повідомлені учасникам електронною поштою не пізніше 06 листопада 2018 року.

Організатори конкурсу залишають за собою право заміни консультанта у випадку неякісного виконання завдань проекту.

 

Контакти

  • Роман Дрозд
  • тел. 050 527-87-55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.