bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання дизайнерських послуг
01.10.2018

IFES шукає одного або декількох дизайнерів для надання послуг з розробки дизайну різних навчальних матеріалів, включаючи брошури, довідники, навчальні посібники, навчальні матеріали (папки, ручки, блокноти), плакати , листівки, банери, звіти. 

IFES є незалежною неурядовою організацією, штаб-квартира якої зареєстрована в Сполучених Штатах Америки. IFES підтримує права громадян на участь у вільних і справедливих виборах. Наша незалежна експертиза зміцнює виборчі системи та створює можливості для забезпечення сталого вирішення проблем на місцевому рівні. Будучи світовим лідером у популяризації демократії, ми просуваємо належне врядування та демократичні права, надаючи технічну допомогу Центральній виборчій комісії, підтримуючи широке представництво у політичному процесі. Починаючи з 1987 року, IFES працювала у більш ніж 145 країнах - від демократій, що розвиваються до сталих демократичних країн.

Конкретні завдання будуть включати:

1. Розробка єдиного стилю для друкованих матеріалів

2. Дизайн брендингових матеріалів (банери, папки, блокноти, ручки, футболки тощо)

3. Дизайн брошур, довідників, звітів, навчальних посібників

4. Розробка інформаційних матеріалів (плакатів, листівок та ін.)

5. Розробка інфографіки на основі інформації, наданої IFES

Період виконання - з жовтня 2018 року по грудень 2019 року.

Постачальник послуг повинен відповідати наступним вимогам:

1. 5 років або більше досвіду розробки дизайну;

2. Перевага досвіду роботи з міжнародними організаціями та / або проектами міжнародної технічної допомоги;

3. Можливість виконання завдань за короткий термін та дотримання встановлених термінів виконання;

4. Бути зареєстрованою організацією або фізичною особою підприємцем  з підтвердженням офіційного статусу.

 

Документи, які необхідно надіслати для участі в тендері

1. Цінова пропозиція на розробку дизайну навчальних матеріалів та мінімальні терміни для звичайного та терміного виконання замовлення 

2. Опис попереднього досвіду розробки дизайну (список клієнтів з контактами для отримання рекомендацій, опис подібного попереднього досвіду, рекомендації тощо). Будь ласка, надайте щонайменше 3 зразки попередніх робіт - чим більше, тим краще.

3. Підтвердження досвіду роботи з міжнародними організаціями та / або проектами міжнародної технічної допомоги. Будь ласка, надайте принаймні три посилання з повними контактними даними попередніх клієнтів (ім’я, назва, електронна адреса та номер телефону)

4. Підтвердження реєстрації: компанія повинна бути офіційно зареєстрована відповідно до законодавства України. Будь-ласка, надайте відскановані копії установчих та реєстраційних документів

5. Ім’я контактної особи, адреса електронної пошти та номер телефону, щоб полегшити спілкування між IFES та потенційним підрядником.

Усі деталі конкурсу та зразок заповнення цінової пропозиції знаходяться у вкладенні до цього оголошення.

Зацікавлені кандидати повинні надіслати свої пропозиції пану Максиму Паламарчуку [email protected] з копією до пані Катерини Махової [email protected]  з темою “Конкурс на дизайнера”. Дедлайн -  15 жовтня 2018 року о 18:00 за київським часом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.