bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку та демонстрацію креативної фото зони
27.09.2018

Тендер на розробку та демонстрацію креативної фото зони для демонстрації на національному стенді на Міжнародній виставці 2018 China International Import Expo, яка відбудеться 5-10 листопада 2018 р. в Шанхаї.

Назва проекту: GO CHINA FASHION SHOW.

Місце реалізації проекту: м. Шанхай, Китай.

Строки виконання: до 14.11.2018.

Відповідальна особа: Олександра Кащина, асистент проекту, Офіс з просування експорту.

Початок проекту: 02.10.2018 (орієнтовно).

Винагорода: визначається, виходячи з наданого постачальником кошторису, що має включати собівартість підготовки та організації фото-зони, доставки (туди та назад) необхідних матеріалів в м. Шанхай, витрати, пов’язані з наймом та/або логістикою персоналу, а також іншими супровідними витратами та додатковими послугами (за потреби). Передбачається, що демонстрація шоу на Національному стенді під час проведення Виставки буде безкоштовною, обсяг фінансування покриває виключно вартість підготовки шоу-номеру та його технічне забезпечення під час проведення Виставки.

Мета проекту: створення  унікальної фото зони, що стане презентацією досягнень креативної, інноваційної та/або туристичної  індустрії сучасної України у нерозривному зв’язку з її культурним корінням, для представлення в рамках програми роботи Національного стенду України на міжнародній виставці CIIE 2018 у м.Шанхай (КНР), що відбудеться з 5 по 10 листопада 2018 року. Додатково буде зараховуватися та братися до уваги інтеграція у шоу спільної символіки України та КНР для підвищення інтересу до нього з боку відвідувачів Виставки.

Дата проведення: 5-10.11.2018

Орієнтовна тривалість: 6 днів демонстрації: 5.11 3 7.30 до 18.30; 6-10.11 з 8.30 до 18.30*.  Окремо час на монтаж та демонтаж залежно від конструкції додатково.

Місце проведення: Національний стенд України, Міжнародний виставковий центр Шанхай ЕКСПО

Наявні технічні параметри:

- Розміри: 5000мм ширина, 2800 мм висота, 2000 мм глибина
- Можливість підключення до електромережі
- Інтернет
- Освітлення

Завдання для постачальника:

- Розробка концепціі фешн-шоу, що відображатиме сучасні досягнення креативної, інноваційної та/або туристичної  індустрії сучасної України у нерозривному зв’язку з її культурним корінням та традиціями.
- Виробництво та організація роботи та активностей фото зони на стенді під час виставки. Список не обмежується, але включає, зокрема, наступне: доставка необхідних матеріалів, відбір та найм персоналу, аудіо-, відео-, фото- супровід, спец ефекти (VR, AR - за потреби), грим, стилістичний супровід моделей, харчування персоналу, логістичні витрати та ін.

ПРОФЕСIЙНІ КРИТЕРІЇ:

- Обізнаність та досвід роботи з сучасними технологіями у сфері організації подібних проектів та масових видовищних заходів;
- Наявність проектної команди, готової розпочати роботу над проектом негайно після підписання договору;
- Наявність портфоліо у сфері організації подібних проектів;
- Можливість отримувати платежі від неурядової неприбуткової організації – резидента України

НАДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

- Компанії, що бажають взяти участь у тендері та відповідають зазначеним критеріям, повинні надати свою тендерну пропозицію, яка складається з таких елементів:

- Деталізований кошторис проекту з урахуванням вимог п. Завдання для постачальника
- Відгуки клієнтів щодо успішно реалізованих проектів (за наявності)
- Короткий опис запропонованих технічних рішень для виконання поставленого завдання (включаючи ескізи, синопсис, сценарій)
- Деталізований кошторис проекту, що включатиме: креативну концепцію фото зони, розробку усіх елементів і дизайнів, відео та аудіо, фото, VR, AR та ін. матеріалів, витрати на забезпечення необхідного персоналу в м. Шанхай, транспортні (Україна-Шанхай-Україна) та інші супутні витрати, пов’язані з перебуванням проектної команди у м.Шанхай під час підготовки та проведення Виставки.

Будь ласка, надсилайте будь-які запити щодо Вашої тендерної пропозиції не пізніше як до 17.00 1 жовтня 2018 року на адресу електронної пошти: [email protected]

Відповіді на отримані запити будуть надані до 2 жовтня 2018 року включно.

Будь-ласка, надсилайте Ваші тендерні пропозиції, що включають всі перелічені вище елементи, з зазначенням теми листа: GO CHINA FASHION SHOW на адресу [email protected] не пізніше 17.00 за Київським часом 1 жовтня 2018 року.

* час може змінюватися залежно від умов організаторів.

Довідково

China International Import Expo 2018 – міжнародна виставка, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР). Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку та суміжних ринках.

У наступні п’ять років Китай планує імпортувати продуктів і послуг на суму понад 10 трлн доларів США. Серед пріоритетних для імпорту товарів та послуг, з якими Китай запрошує приїхати на виставку: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також послуги у сфері туризму, новітніх технологій, культури та освіти, проектування та дизайну, аутсорсингу.

Програма реалізується за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.