bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на логістичні послуги з організації поїздок
24.09.2018

Громадська організація «Український центр європейської політики» оголошує тендер на логістичний супровід 7-ми заходів у м. Хмельницькому та Хмельницькій області протягом жовтня-грудня 2018 року в рамках проекту «Співпраця громад Хмельницької області як інструмент ефективного фінансування поводження з твердими побутовими відходами в контексті децентралізації в Україні». Проект виконується за підтримки Посольства Великобританії в Україні.

Логістичні послуги будуть включати, але не обмежуватися таким:

-          Забезпечення залізничними квитками Київ – Хмельницький – Київ та Київ – Кам’янець – Подільський – Київ (купе, сидячий вагон 2 класу);

-          Проживання експертів та членів команди проекту (5 осіб) у м. Хмельницькому та м. Кам’янець – Подільському (одномісне та двомісне поселення);

-          Організація харчування для 10 осіб (обіди та вечері);

-          Організація кава-пауз для 25 осіб;

-          Оренда мікроавтобуса для 18 осіб на цілий день для трансферів по Хмельницькій області;

-          Послуги фотографа для репортажної  зйомки заходів.

 До участі у тендері запрошуються компанії, фізичні особи-підприємці, які надають послуги з організації і проведення заходів. Для фінансового звітування за проведені заходи виконавець повинен буде надати копії первинної документації про розрахунок із третіми сторонами, а саме: рахунок-фактура від готелів/баз; платіжне доручення; акт надання робіт між готелем/базою та контрагентом; прайс-листи на харчування (кава-паузи, обіди), якщо організація відбувалась контрагентом; прайс-лист на технічне та транспортне забезпечення; оригінали проїзних документів (квитки). Цей перелік не є вичерпним, вимоги до первинної документації можуть змінюватись залежно від специфіки заходів.

У межах тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідає технічному завданню і пропонує оптимальне співвідношення ціна-якість.

Тендерна пропозиція повинна бути подана на офіційному бланку учасника тендеру (з підписом та печаткою).

До тендерної пропозиції потрібно долучити такі додатки:

  1. Сканована копія витягу з Державного реєстру із інформацією про учасника тендера.
  2. Контакти учасника тендера, керівника та контактної особи, яка відповідатиме за логістичні питання поїздок.
  3. Вартість пропонованих послуг. Ціни необхідно зазначати враховуючи ПДВ та додатково вказати % за надання послуг. Цінова пропозиція повинна надаватись у гривнях.
  4. Стислий опис попереднього досвіду учасника тендеру щодо організації подібних заходів.

Останній термін подання тендерних пропозицій – 18:00  06 жовтня 2018 року.

Тендерні пропозиції надіслати електронною поштою на адресу [email protected]    У темі електронного листа прохання вказати “Тендер_логістика”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.