bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Насильство щодо маргіналізованих жінок: не залишитися осторонь»
19.09.2018

«Конвіктус Україна» та МФ «Відродження» запрошують журналістів національних та регіональних ЗМІ взяти участь у конкурсі «Насильство щодо маргіналізованих жінок: не залишитися осторонь». Дедлайн  – 1 листопада 2018 року.

Захід має на меті актуалізувати тему насильства щодо маргіналізованих жінок (жінки, які мають залежності, робітниці комерційного сексу, ромки, безпритульні жінки). 

Участь у конкурсі відкрита для авторів, які опублікували матеріали з 1 січня 2018 року по 1 листопада 2018 року.

Компетентне журі визначить по одному переможцю в категоріях «Телебачення та радіо», «Друкована преса» та «Інтернет-видання».  Авторів найкращих матеріалів буде запрошено в Київ на урочисту церемонію для вручення дипломів та матеріального заохочення, яка відбудеться під час підсумкової конференції проекту. За кожне місце передбачена винагорода в розмірі 3 000 грн.

Матеріали переможців будуть опубліковані на веб-ресурсах ВБО «Конвіктус Україна» із зазначенням імені автора.  Церемонія нагородження відбудеться у  листопаді 2018 року.

Вимоги:

  • Матеріали мають бути підготовлені українською, російською чи англійськими мовами;
  • Публікації мають фокусуватися на ситуації в Україні та світі, показувати реальний стан речей і конкретні приклади вирішення проблеми насильства серед маргіналізованих жінок;
  • Перевагу буде надано публікаціям, які не тільки актуалізують тематику, але й й сприяють зменшенню стигми та дискримінації жінок з маргіналізованих груп населення;
  • Тексти, надані журналістами та представниками ЗМІ, мають бути оригінальними і не містити запозичень.

Для участі у конкурсі необхідно внести дані про розміщений матеріал в реєстраційну форму.  Кінцевий термін подання матеріалів – 1 листопада 2018 року  (18:00).

Переможців конкурсу обиратиме незалежне журі, до складу якого ввійдуть представники/ці ВБО «Конвіктус Україна», ГО «Ла Страда – Україна», МФ «Відродження», інших партнерських організацій.

Конкурс для журналістів «Насильство щодо маргіналізованих жінок: не залишитися осторонь» стане можливим в рамках проекту «Рівний доступ до допомоги постраждалим від насильства жінкам». Метою діяльності є зниження ризиків насильницького впливу, травматизації, ретравматизації, інфікування соціально небезпечними захворюваннями серед маргіналізованих жінок через розширення доступу тих із них, які зазнали насильства, до допомоги через притулки/центри для постраждалих. Проект реалізується за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Наталія Кравчук
  • e-mail [email protected]
  • телефон +38 093 188 71 53

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.