bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля послуг із розробки Проекту Національного плану з інфекційного контролю
03.09.2018

ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров'я України» оголошує конкурс за методом запит пропозицій на закупівлю послуг із розробки Проекту Національного плану з інфекційного контролю.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров'я України» (далі – Замовник, Організатор конкурсу) оголошує конкурс за методом запит пропозицій на закупівлю послуг із розробки Проекту Національного плану з інфекційного контролю.

Закупівля здійснюється за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією в рамках реалізації проекту «Прискорити темпи зменшення рівня захворюваності на туберкульоз та ВІЛ за рахунок забезпечення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики і лікування туберкульозу, шляхом розширення доказової медичної профілактики, діагностики та лікування ВІЛ та створення стійкої та життєздатної системи охорони здоров'я».

Закупівля здійснюється за методом запит пропозицій, який передбачає оцінювання пропозицій на основі сукупного аналізу технічних і фінансових факторів.

1.       Назва предмету закупівлі: послуги із розробки Проекту Національного плану з інфекційного контролю.

2.       Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 1 «Технічне завдання».

3.       Кваліфікаційні критерії до учасників та перелік документів, необхідних для їх підтвердження: визначені в Додатку № 2 «Кваліфікаційні критерії».

4.       Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: до
«10» вересня 2018 року до 11:00 (включно) за київським часом.

5.       Строк дії пропозиції: пропозиція повинна бути дійсна протягом 60 (шістдесяти) календарних днів.

6.       Термін надання послуг: 90 календарних днів з дати підписання договору.

7.       Контактні дані для подачі тендерної документації: тендерні пропозиції повинні надсилатись (або надаватись особисто) у закритих конвертах звичайною чи кур’єрською поштою на адресу:

04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41,

до уваги: провідного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії,

тел.: (044) (044)482-46-04, (050)508-62-46.

 

8.       Місце, час та дата відкриття конвертів з тендерними пропозиціями: публічне розкриття конвертів з тендерними пропозиціями відбудеться «10» вересня 2018 року об 11:30 за київським часом, за адресою: 04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41.

Посилання на торги: www.phc.org.ua/pages/about/procurement/procurement-2018 

Контакти

  • Клєвцова Вікторія
  •  044-482-46-04

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.