bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ресурсний центр АНГО оголошує тендер на проведення дослідження шляхом участі
12.11.2009

Ресурсний центр АНГО запрошує зацікавлені організації або консультантів взяти участь у тендері з проведення дослідження шляхом участі у 5 відібраних громадах Черкаської області.

Загальна інформація

Дослідження проводитиметься в рамках проекту Ресурсного центру АНГО “Залучення громадськості, районних та сільських рад до планування розвитку території урочища “Холодний Яр”, що фінансується проектом UNITER. Проект охоплює територію Холодного Яру, що знаходиться в Черкаському, Чигиринському, Кам’янському та Смілянському р-нах Черкаської обл., але більш детально проводиться робота з 5 місцевими громадами, які знаходяться на відстані 30-60 км від Черкас в чигиринському напрямку.

За проектом було проведено літню школу-експедицію Холодним Яром, та розпочата робота із залучення місцевих жителів до планування розвитку своїх громад, зокрема, проведено кілька навчальних семінарів, зустрічей із старшокласниками та розпочато формування кореневих (робочих) груп із складання стратегічних планів.

Процедура дослідження

Переможець тендеру має провести дослідження шляхом участі місцевих жителів у 5 відібраних громадах.

Основна мета дослідження – визначення стану та потреб відібраних громад, а також виявлення нових шляхів вирішення існуючих в громадах проблем. Це дослідження повинно бути безпосередньо пов’язане з дією (щоб люди знайшли ефективніші методи роботи над спільним розв’язанням проблем) та обов’язково проводитися шляхом участі мешканців громад (так, щоб це залучало усіх, хто причетний до проблеми і хто має працювати над її розв’язанням). Обов’язковою умовою також є залучення до процесу дослідження членів кореневих груп.

У звіті за результатами дослідження має міститися інформація про: (1) теперішній стан громад, (2) існуючі в громадах проблеми, (3) шляхи вирішення проблем, як їх бачать місцеві жителі, (4) пріоритетні напрямки розвитку громад. Результати дослідження буде використано для подальшої розробки стратегічних планів громад, а саме складання профілю громад та встановлення пріоритетів розвитку громад.

Зацікавлені організації, а також консультантів просимо надсилати заявки на участь у тендері на електронну адресу [email protected]. Із запитаннями просимо звертатись до Анатолія Рекуна, керівника проекту, за вищевказаною електронною адресою або за телефоном (472) 37-00-75.

Терміни проведення тендерних процедур та виконання робіт

Останній термін подання заявок – 25 листопада 2009 р. до 14:00 години. В результаті проведення тендеру буде відібрана організація або індивідуальні консультанти для проведення дослідження.

Переможця тендеру буде оголошено 2 грудня 2009 р. Дослідження планується розпочати з 8 грудня 2009 р. Звіт за результатами дослідження повинен бути наданий 22 січня 2010 р.

Вимоги до учасників тендеру

  • Досвід проведення досліджень (досвід проведення досліджень шляхом участі є перевагою).
  • Наявність критеріїв якості проведення дослідження.

Критерії та процес відбору

Організації/ консультанти будуть відібрані за такими критеріями:

  1. досвід, знання та навички;
  2. ціна послуг;
  3. рекомендації та/або контакти попередніх клієнтів.

Процес подання пропозицій

Для участі в тендері потрібно надіслати: 1) короткого мотиваційного листа з описом вашого досвіду, компетенції, переліком попередніх клієнтів, а також рекомендації/ контакти клієнтів; 2) план проведення дослідження з урахуванням термінів, що містяться у відповідному розділі цього оголошення, а також короткий опис методики дослідження (не більше 2 сторінок на план та опис методики); 3) цінову пропозицію з обґрунтуванням; 4) резюме консультанта/ консультантів, що будуть проводити дослідження.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.